CALENDARI

• Inici de curs: 1 d’octubre de 2020 
• Fi de curs: 22 de juny de 2021 
• Classes obertes: del 14 al 18 de desembre de 2020 i del 22 al 26 de març de 2021 
• Mostres de final de curs: 11, 12 i 13 de juny de 2021 
• Setmana d’assajos: 7 a l’11 de juny de 2021 
• Casal artístic d’estiu: del 28 de juny al 30 de juliol de 2021
• Festius: 12 d’octubre de 2020, 8 de desembre de 2020, Vacances de Nadal: del 22 desembre al 7 de gener (ambdós inclosos), Vacances de Setmana Santa: del 27 de març al 5 d’abril (ambdós inclosos), 24 de maig de 2021 (festiu local).

MOSTRES I ASSAJOS

Al llarg del curs es faran dues classes obertes al públic que coincidiran amb l’últim dia de classe del primer trimestre i del segon trimestre. 

La MOSTRA DE NADAL, en el cas del primer trimestre; i ESPAI EN FAMÍLIA, una classe conjunta amb alumnes i les famílies, al segon trimestre. 

Les MOSTRES DE FINAL DE CURS de l’Espai Lazzigags seran els dies 11, 12 i 13 de juny. El preu de les entrades i material per a l’actuació no està inclòs en la mensualitat. Els assajos generals seran la mateixa setmana de la mostra (intentarem dins l’horari de classe de cada grup). En cas de modificar-se es comunicarà mitjançant correu electrònic i carta que s’entregarà als alumnes. 

ATENCIÓ A L’ALUMNAT

L’horari d’atenció als alumnes és de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 16.30h a 20.00h Per parlar amb l’equip docent i directiu de l’escola cal demanar cita prèvia a espai@lazzigags.cat

REBUTS I BAIXES

• El pagament dels cursos s’efectua a través del banc i les quotes són mensuals. El cobrament l’efectua Companyia i Produccions Lazzigags, SCP i es realitza abans del dia 7 de cada mes a través de les dades facilitades a la inscripció. En cas de no poder pagar la mensualitat pel banc, indicar-ho el abans del dia 23 de cada mes. En cas de rebre un rebut retornat haureu de pagar les despeses de gestió del banc. 

• La no assistència a classe no suposa l’impagament de les quotes. Les classes que coincideixin en dies de festa esmentats al calendari no són recuperables. 

• En cas de baixa s’ha de comunicar mitjançant correu electrònic a espai@lazzigags.cat abans del dia 23 del mes anterior. De no fer-se així l’alumne haurà d’abonar el 100% de la mensualitat. La Matrícula no es reintegrarà en cap cas. 

• A partir del mes de gener s’inicia el procés de muntatge de la Mostra de Final de curs, i els alumnes no es podran donar de baixa. Demanem compromís i respecte per la feina dels professors i la resta de companys.

COVID

Actualitzarem les informacions referents al Covid a través dels correus electrònics facilitats a les inscripcions.

Les activitats del centre seran presencials. Només deixaran de ser-ho davant d’una excepcionalitat o emergència sanitària aprovada per les autoritats competents. En aquest cas, el centre decidirà la continuïtat i funcionament de les seves activitats d’acords amb les instruccions del departament de salut i educació. En cas d’un nou confinament, el compromís de l’escola és el de mantenir les classes en format virtual. En aquest cas, aplicaríem directament un descompte a les quotes mensuals que garanteixi la continuïtat del l’activitat i la programació, del professorat i evitar el tancament de l’escola.

> Podeu sol·licitar que us enviem per correu electrònic la normativa complerta i el calendari de l’escola omplint el formulari de contacte.

« Tornar al BLOG