Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
teatre per a escoles i instituts

Lazzigags Produccions

Obres de teatre per a escoles i instituts

Lazzigags ofereix la possibilitat de traslladar alguns dels seus espectacles a escoles i instituts que tinguin una sala d’actes o teatre, amb equipament tècnic de so i llums.

Som conscients que moltes vegades és complicat mobilitzar als alumnes per anar al teatre, desplaçar-se, comprar les entrades, etc.

Volem apropar al teatre als nois i noies i pensem que la nostra proposta pot ser una molt bona experiència per a tots ells. Després de cada funció donem l'opció de fer un col·loqui, on es parlarà de l’obra i els alumnes podran fer preguntes als actors.

teatre per a instituts

Espectacles disponibles per a escoles i instituts

 • On vas, Hollis Jay?

  Obra de teatre recomanada per alumnes d’ESO i Batxillerat. Obra en dos actes que tracta sobre el primer amor en clau de comèdia. En la primera part de l’obra es veu la història viscuda des del personatge d’en Hollis i en la segona part de l’obra es veu exactament la mateixa història vista des del personatge de l’Ellie

  Veure més
 • La Berta i el seu Robot

  Obra de teatre infantil recomanada per alumnes de 2 a 7 anys. Duració aproximada de 55 minuts.

  L’espectacle combina el text, amb música, dansa i projeccions en directe, fent-lo molt visual i entenedor pels nens i nenes. És una bona proposta per treballar les emocions amb els més petits.

  Veure més