Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Taller de ioga online

Taller de ioga online

El ioga és una pràctica d’autoconeixement a través del cos, la respiració i la consciència. Es va originar a l'Índia fa quatre mil anys com una ciència orgànica que busca la connexió (‘ioga’ significa ‘unió’) i l’alliberament, la qual cosa ens aporta en un nivell més bàsic: benestar, salut, claredat, estructura, fortalesa i flexibilitat, a més d’augmentar la nostra energia, autoestima, immunitat, capacitat de relaxació, atenció i concentració.

En aquest curs treballarem a partir de postures del Hatha Ioga adaptant-nos a les necessitats i possibilitats de cada cos i les combinarem amb exercicis que ens ajudaran a progressar tècnicament en l’alineament, el control, la fluïdesa, la flexibilitat, la força i la respiració. Totes les sessions acaben amb una relaxació.

Aprendrem com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació i l’exercici corporal. El ioga ens serveix per a preparar el cos i la ment pel treball posterior, ajudant l’alumne a tenir la màxima consciència corporal, personal i espiritual.

Aquest taller és per a tu si...

. Vols desenvolupar la teva creativitat des d’una mirada present i autèntica

. Tens ganes de connectar amb el cos, la veu i el moviment i de fer un pas més d'obertura en la teva capacitat expressiva

. Et vols revitalitzar a través del el benestar

. T’interessa el ioga o tens curiositat per conèixer com es poden integrar aquestes dues mirades

PROFESSOR: Marc Pujol

EDAT: +18 anys

DATES: 30 de juny al 23 de juliol

HORARI: dimarts i dijous de 17h a 18.15h

PREU: 70€

INSCRIPCIONS:

. Ompliu el formulari de preinscripció: https://bit.ly/2yl75WP (Cursos d'estiu 2020)

. Per a més informació contacta'ns al 626 46 72 79 (dl-dv de 9.30 a 13.30h) i espai@lazzigags.cat

Es necessiten un mínim de 9 alumnes per grup per iniciar el curs.