Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Repertori coreogràfic | Curs estiu

Repertori coreogràfic | Curs estiu

CURS INTENSIU


El curs intensiu de dansa consta de dues parts que corresponen a les hores de cada sessió: la primera hora realitzarem exercicis tècnics i d’acondicionament físic que ens conduiran a la segona part de la classe, on desenvoluparem el treball coreografic. Cada dia treballarem un estil diferent: hip hop, jazz, ritmes latins, contemporàni... per tal de veure i assimilar els elements comuns que uneixen totes les disciplines. A través de la seva execució i modificant els passos basics, entendrem les diferents disciplines de dansa i quins són els punts en comú de totes elles.

IMPARTIT PER LLUÍS GARRIDO


Professor de dansa i teatre, ballarí, coreògraf i actor. Format a la Imperial Society of Teachers of Dancing, Escola de Dansa Elisenda Tarragó i Aules. Actualment és docent al Institute of Arts de Sitges i a Lazzigags. Ha coreografiat diferents espectacles, com La Berta i el seu Robot, Tom Sawyer Detectiu ambdós de Lazzigags Produccions, també ha creat coreografies pel programa Polònia de TV3, per Desigual i per videoclips com “Crit entròpic” del grup musical 9Son. Com a actor ha participat en diferents espectacles com “Que alguien apague la luz”, “Principis, “R&J de El musical més petit” i “La Berta i el seu Robot” de Lazzigags Produccions.

DIES


1 al 5 de juliol (20h)
8 al 12 juliol (20h)
15 al 19 de juliol (20h)
22 al 26 juliol (20h)

REQUISITS


Tenir més de 16 anys

INSCRIPCIONS OBERTES


Per setmanes. Presencialment, a l’Espai Lazzigags, o online, sol·licitant el full d’inscripció a espai@lazzigags.cat (s’haurà d’entregar el full d’inscripció escanejat o fer-lo arribar a l’escola signat).

Per validar la inscripció s’ha d’efectuar el pagament del 50% del curs, haver entregat la inscripció i rebre confirmació per part de Lazzigags. Aquesta reserva no és recuperable en cas de cancel·lar la inscripció per part de l’alumne/a.

PREU


1 setmana = 45€ | 2 setmanes = 85€

Preu especial: 40€/setmana si t’inscrius abans del 31 de maig

______

Aquests cursos requereixen un mínim de 8 alumnes per grup.