Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Escola de teatre i musical a Barcelona

Lazzigags: companyia de teatre, escola de teatre i productora teatral

Qui Som

Lazzigags som una companyia de teatre i escola de teatre i arts escèniques formada en l'any 1999, de la mà de Lídia Linuesa i Miquel Agell, amb dues activitats principals: som escola de teatre i arts escèniques, tant a les instal·lacions de l'empresa com a les escoles, i també productora teatral i d'espectacles destinats a públic familiar i adult.

La Companyia de teatre Lazzigags va néixer per produir el musical “Supertot” de Josep M. Benet i Jornet que es va estrenar al Jove Teatre Regina. Des de llavors hem produït més de 20 espectacles que han rebut una gran acollida pel públic i la crítica.

Espai Lazzigags (Escola de teatre i Teatre a les Escoles) és el resultat de molts anys d'experiència en el teatre i d'un projecte docent per a la formació de nens i adolescents. Actualment realitzem classes de teatre en escoles i instituts de Barcelona i rodalies i en la nostra escola d'arts escèniques situada al Carrer Vallespir 32 de Sants, a Barcelona.

Fundadors

 • Lídia Linuesa

  LÍDIA LINUESA
  (Codirectora de Lazzigags Produccions i Directora pedagògica de l'escola d'arts escèniques Espai Lazzigags)

  Actriu i mestre. Llicenciada a l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 1996 i diplomada en magisteri l’any 1983.

  Ha treballat com actriu en muntatges teatrals com Llibertat de Santiago Rusiñol al TNC, Reacció de Lutz Hübner a la Sala Beckett i La Plaça del Diamant de Mercè Rodoreda al TNC, entre d’altres. A més, ha participat en sèries de televisió com La Riera i Temps de Silenci.

  Ha realitzat la direcció de l’obra La Berta i el seu Robot i l’ajudantia de direcció i l’entrenament actoral dels nens a les obres Pedra de Tartera al TNC, Llibertat al TNC i a La Plaça del Diamant al TNC.

 • Miquel Agell

  MIQUEL AGELL
  (Codirector de Lazzigags Produccions)

  Actor. Format a l’Escola Festino Barocco amb Manuel Carlos Lillo. Veu a l’Institut del Teatre amb les professores Coralina Colom i Matilde Miralles i cant amb el professor Joaquim Proubasta.

  Debuta al teatre de la mà de Ricard Reguant en el musical Snoopy. Ha treballat com actor en els muntatges teatrals Pippi Langstrump d’Astrid Lindgren, Sol, sota el sol de Francesc Trabal, Un dia, mirall trencat de Mercè Rodoreda, Boscos Endins de la Companyia Dagoll Dagom i Sherlock Holmes i el club dels pèl-rojos, entre d’altres. En cinema ha participat a la pel·lícula d’Antoni Verdaguer Parella de tres i en televisió en programes com Filiprim, Lluna de mel, I ara què, Xènia?, Sitges, Laberint d’ombres, El cor de la ciutat, Ventdelplà i Infidels.

El nostre espai a Sants, Barcelona