Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Professors de teatre Barcelona

Espai Lazzigags

Els nostres professors de teatre i arts escèniques de Barcelona

 • Ana Martín

  Actriu formada en interpretació pel Col·legi del Teatre de Barcelona, a l’escola Nanci Tuñon i a l’Escuela Séptimo, en aquesta amb el curs d’interpretació davant la càmera. Formada en ballet, dansa contemporània i jazz (Nivell Avançat) pel CIED (Centre Internacional d’Estudis de Dansa), Luthier i per l’Associació de Dansa de l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès. Formada en cant i veu amb Ester Formosa i Montse Vellvheí. En cinema ha treballat en curtmetratges com La redactora (Manu Brillo), Doncs jo més (Pau Torano), She in love (Xavier Pijuan), Yo soy Binks (Daniel Noblom); en el llargmetratge Solo están ellos (Raúl Puig) i a la webserie After Party. En teatre ha participat a Per què els teatre són buits (Karl Valentin), La Tempestad (W.Shakespeare), La visita de la vella dama (Friedrich Dürrenmatt), Waking up (creación), Himmelweg (Juan Mayorga), Bajo tierra se está mejor (Eduardo Viladés) i Terror al túnel del terror (Xavier Pijuan). Paral·lelament, és professora de dansa i teatre, infantil i juvenil, a escoles de teatre i dansa de Barcelona, Cerdanyola del Vallès y Terrassa.

 • Anna Massó

  Actriu i Pedagoga teatral, Llicenciada en Art dramàtic a l'Institut del Teatre i Postgraduada en Teatre i Educació per la mateixa institució. També està formada prèviament pel Grau en Realització Audiovisual i Multimèdia de la UDG. Va ser coordinadora d'infantil a l'escola de teatre Platea de Barcelona i té experiència donant classes de teatre a nens i adolescents a diferents escoles de Barcelona (Platea, Aules, extraescolars,...) i Santa Coloma de Farners (SALiJ3), també dóna classes de teatre a grups d'adolescents i adults amb intel·ligència límit (ACIDH Gràcia) i a adults en un centre de salut mental de Santa Coloma de Farners.

 • Gemma Amorós

  Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Estudia teatre musical a l’escola Memory i realitza cursos de reciclatge professional com l’intensiu Acting and Screen Acting a la London Drama School de Londres. Com actriu protagonitza el monòleg Happy Love o Love Story?, de Toni Sans i Rubèn Montañá, i participa en els muntatges L’Esquella de la Torratxa amb Egos Teatre, Matem els Homes amb la Companyia del Fur, o Molt Soroll per no Res amb la Companyia Tamquam, entre d’altres. Pedagògicament imparteix classes de teatre amb Lazzigags des de l’any 2007. També ha estat professora a l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa, coordinadora dels grups de teatre juvenils de l’escola Tamquam, i professora dels Encontres de Caixaescena per l’Estat espanyol amb Egos Teatre. Com a ajudant de direcció participa en els muntatges Sol, sota el sol i On vas, Hollis Jay? amb la cia Lazzigags.

 • Ivan Otaola

  Graduat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha format part de la companyia estable de dansa contemporània de la UAB; Ha rebut cursos dirigits per Jordi Casanovas i Kari Margolis. Fa gira per diferents escoles i teatres del país amb l’espectacle El carnaval dels animals Cia. Garbuix. En teatre ha participat a La guerre!La gent que em veu, Coltura o la Xirgu porta tupper, La porta RashóVariacions enigmàtiques, Les dones sàvies, Txèkhov 013 répète, Truc o troc? Per què els teatres són buits?. També ha participat a les sèries de TV La Riera (TV3) i a Le princess (Arcadia pictures); Al teaser L’esclau de la sal (Ada media films); A la TVMovie Bon cop de falç (TV3) i a la gravació de diferents curtmetratges i espots publicitaris.  

 • Miquel Agell

  Fundador de Lazzigags Produccions i director de l'escola de teatre. És actor format a l’Escola Festino Barocco amb Manuel Carlos Lillo, a l’Institut del Teatre per Coralina Colom, Matilde Miralles i Joaquim Proubasta, entre altres.

  Debuta al teatre de la mà de Ricard Reguant en el musical Snoopy. Ha treballat com actor en els muntatges teatrals Pippi Langstrump d’Astrid Lindgren, Sol, sota el sol de Francesc Trabal, Un dia, mirall trencat de Mercè Rodoreda, Boscos Endins de la Companyia Dagoll Dagom i Sherlock Holmes i el club dels pèl-rojos, entre d’altres. En cinema ha participat a la pel·lícula d’Antoni Verdaguer Parella de tres i en televisió en programes com Filiprim, Lluna de mel, I ara què, Xènia?, Sitges, Laberint d’ombres, El cor de la ciutat, Ventdelplà, Infidels i La Riera.

 • Muntsa Rius

  Actriu, cantant i professora de cant nascuda a Barcelona (1963). Titulada en cant pel conservatori de música del Liceu (Superior de Cant), i graduada en Arts plàstiques per la Llotja de Barcelona (Especialitat Ceràmica). Comença en el món del teatre musical el 1987 amb la compañía Dagoll Dagom, amb els espectacles Mar i cel, Flor de Nit i Historietes. També ha participat a Sweeney Todd (1995), West Side Story (1997), A Little Night Music (2001), El Perro del Hortelano (2001), Mamma Mia (2007), Black Rider (2007, nominada millor actriu secundària Premis Butaca 2008), Follies (2012, nominada a millor actriu als premis Broadway World 2012), T’estimo ets Perfecte, ja et canviaré (2012, nominada Premis Butaca millor actrius 2013). És coach vocal a Buscant la Trinca (2010, TV3) i col·labora a l’espectacle Moustache (2016) i reb el Premi a la Millor Actriu de Repartiment dels Premis de Teatre Musical.

 • Lídia Linuesa

  Fundadora de Lazzigags Produccions i directora de l’escola de teatre. Llicenciada en interpretació teatral al Institut del Teatre i Diplomada en magisteri. Participa en el seminari d’interpretació amb Carol Rosenfield, Seminari de recitació amb Franco di Francescoantonio, curs de cant a H.B. de Nova York amb Helen Gallager, cant amb Margarita Sabartés i Joaquim Proubasta i Voice Craft amb Miguel Manzo. Curs d’interpretació amb James de Paul i Hellen Gallager. Curs de comunicació i marketing cultural a SGAE. Té una àmplia experiència en teatre i més de 25 anys en l’ensenyament de teatre a les escoles. Debuta com actriu amb Paulin i Clot; Supertot; Aquells blaus turons; Les noies vestides de diumenge; Reacció, La Plaça del diamant, Pedra de tartera i Llibertat. En televisió: Temps de Silenci i La Riera. Com a lletrista és autora de les lletres de Tom Sawyer i La Berta i el seu Robot, que també ha dirigit.

 • Lluís Garrido

  Professor de dansa i teatre, ballarí, coreògraf i actor.
  Format a la Imperial Society of Teachers of Dancing, Escola de Dansa Elisenda Tarragó i Aules. Actualment és docent al Institute of Arts de Sitges, a l'Escola Memory, Elisenda Tarragó i a Lazzigags. Ha coreografiat diferents espectacles, com La Berta i el seu Robot, Tom Sawyer Detectiu ambdós de Lazzigags Produccions, també s'ha encarregat de les coreografies d'alguns gags del programa Polònia de TV3, d'alguns esdeveniments de Desiguals i videoclips com Crit entròpic del grup musical 9Son. Com a actor ha participat en diferents espectacles com, Que alguien apague la luz, Principis, R&J de El musical més petit i la Berta i el seu Robot de Lazzigags Produccions.

 • Marta Fíguls

  Actriu i professora de teatre. Diplomada en magisteri d'Educació Infantil per la Universitat Blanquerna. Graduada en Art Dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha realitzat cursos d'interpretació davant la càmera amb el director de cinema i televisió Oriol Ferrer. Com actriu de teatre ha participat en muntatges com El llarg dinar de Nadal de La Ruta 40, Si matéssim les mares, Del que mengen les bèsties de la companyia Teatre SenseSostre de la qual és membre des de l'any 2011 i La Berta i el seu robot de Lazzigags Produccions. També La visita de la vella dama de F. Durrenmat dirigit per Jorge Picó, La Tempesta de W.Shakespeare dirigida per Marc Angelet i Perquè els teatres són buits? dirigida per Thomas Sauerteig. A televisió l'hem vist a Kubala Moreno Manchón i a la webserie Otro Cuento Más.

 • Marta Guzmán

  Actriu, cantant i professora de teatre nascuda a València. Es va formar al Taller d'arts escèniques de València. Més tard es va traslladar a Barcelona per ampliar la seva formació a Tamquam Formació en Teatre Musical. Està formada en tècnica Voice Craft per l'Òscar Martínez. Ha treballat com a actriu, cantant, animadora, regidora, i ajudant de producció a diverses companyies: Two keys, Tamquam Grup, Actim, Artenluz, Zum Zum Teatre, Tot Animació, FCStage, Nu-Men Teatre, Obvio Producciones Musicales entre d'altres... Treballa a diferents escoles de Barcelona com a professora de teatre i expressió corporal. També és integradora social i té molta experiència en el sector de la educació especial.

 • Marta Masana

  Dramaturga, directora i pedagoga teatral. Graduada Superior en Arts Escèniques per l’Institut del Teatre (especialitat Direcció i Dramatúrgia) i Diplomada en Estudis Especialitzats (DESE) d’Arts Escèniques per la UAB. Ha realitzat formació complementària com a actriu en teatre gestual, clown i text (Moveo Teatre, Augusto Boal, Pepa Plana, entre d’altres). Ha realitzat, també, estudis de Teatre i Gestalt i Teatre de l’Oprimit, i actualment està cursant els estudis de Grau en Pedagogia. Té el títol i el carnet de Monitora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, expedit per la Generalitat de Catalunya. Des de 1996 combina la seva tasca de docència teatral, amb la interpretació, la direcció i la dramatúrgia.

 • Sílvia Navarro

  Llicenciada en Sociologia. Estudia Direcció i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona, estudis d’interpretació i cant a diferents escoles de Barcelona. Voice Craft Nivells I i II. És cofundadora de la Cia. Barkea i actualment compagina les tasques en docència teatral a diferents escoles de Barcelona amb la direcció la dramatúrgia d’ espectacles com: 1 musi…cal? (2006-2012), Rentadores (2014), Alguien que apague la luz. (2014- 2016), RIP (Rest in Pis) (2014-2015), 94 minuts (preproducció). Ocasionalment també realitza tasques de guió televisiu i de doblatge per a El Jueves.

 • Ota Vallès

  Actriu i professora de teatre. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, i en Història de l’Art per la UAB. Del 1999 al 2008 es membre de la companyia teatral La Cubana, participant en els espectacles equipatge pel 2000, Una nit d’òpera, Mama quiero ser famosa i Cómeme el coco negro. Última obra interpretada Un disgust danès de jumon Erra.

 • Sandra Amade

  Actriu, professora d'interpretació i directora artística. Inicia els seus estudis d'interpretació de text al 1996 a l'estudi Carlos Lasarte i més tard a l'escola Eòlia de Barcelona. Ha complementat els seus estudis teatrals estudiant  direcció escènica i dramatúrgia i va cursar un màster en Estudis Teatrals a l'Institut del Teatre, UAB i  UPF. Ha treballat en diferents companyies de teatre de text i de teatre musical a Barcelona i a Madrid. També ha realitzat varies gires arreu d'Espanya de diferents musicals en anglès per públic infantil i juvenil. Enguany ha fundat la Cia. Calidoscopi de teatre musical infantil en anglès.El 2005 començà a treballar de professora de teatre per nens i adults fins a dia d'avui.