Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Professors de teatre Barcelona

Espai Lazzigags

Els nostres professors de teatre i arts escèniques de Barcelona

 • Alba Rubio

  Es forma en interpretació en diferents escoles de Barcelona com: El col·legi de teatre, Atrium Estudi i el Timbal. També complementa la seva formació a Londres, a la Mountview Academy of theatre arts. Rep classes particulars de cant des de fa 4 anys. Es dedica a la pedagogia teatral des de fa 5 anys. En teatre, ha treballat amb la companyia Magatzem d’ars, amb la ha fet gira nacional i ha estat en diversos teatres de Barcelona. També ha participat en l’espectacle musical Increíble Energía. I l’hem pogut veure últimament amb l’obra 2051. Actualment es dedica a la docència, és membre fundadora de CuidaRt Teatre i és actriu i monitora amb Re-crea accions Culturals.

 • Anna Alborch

  Llicenciada en Interpretació per l'Institut del Teatre de Barcelona. Participa en diversos tallers dirigits per Pep Anton Gómez, Xavier Albertí, Herman Bonnín i Josep Maria Mestres. Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València. Rep la beca “Prima de Teatro de San Miniato” (Itàlia) per a realitzar el curs “W.Shakespeare: Conte d'hivern” amb P. Clough i Ch. Munsko. És membre fundadora de la companyia EGOS Teatre. Participa a Passion de S.Sondheim, Lena Woyzeck (Temporada Alta 2008) i a la sèrie de televisió Mamá Carlota de Diagonal Televisió.

 • Ana Martín

  Actriu formada en interpretació pel Col·legi del Teatre de Barcelona, a l’escola Nanci Tuñon i a l’Escuela Séptimo, en aquesta amb el curs d’interpretació davant la càmera. Formada en ballet, dansa contemporània i jazz (Nivell Avançat) pel CIED (Centre Internacional d’Estudis de Dansa), Luthier i per l’Associació de Dansa de l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès. Formada en cant i veu amb Ester Formosa i Montse Vellvheí. En cinema ha treballat en curtmetratges com La redactora (Manu Brillo), Doncs jo més (Pau Torano), She in love (Xavier Pijuan), Yo soy Binks (Daniel Noblom); en el llargmetratge Solo están ellos (Raúl Puig) i a la webserie After Party. En teatre ha participat a Per què els teatre són buits (Karl Valentin), La Tempestad (W.Shakespeare), La visita de la vella dama (Friedrich Dürrenmatt), Waking up (creación), Himmelweg (Juan Mayorga), Bajo tierra se está mejor (Eduardo Viladés) i Terror al túnel del terror (Xavier Pijuan). Paral·lelament, és professora de dansa i teatre, infantil i juvenil, a escoles de teatre i dansa de Barcelona, Cerdanyola del Vallès y Terrassa.

 • Anna Massó

  Actriu i Pedagoga teatral, Llicenciada en Art dramàtic a l'Institut del Teatre i Postgraduada en Teatre i Educació per la mateixa institució. També està formada prèviament pel Grau en Realització Audiovisual i Multimèdia de la UDG. Va ser coordinadora d'infantil a l'escola de teatre Platea de Barcelona i té experiència donant classes de teatre a nens i adolescents a diferents escoles de Barcelona (Platea, Aules, extraescolars,...) i Santa Coloma de Farners (SALiJ3), també dóna classes de teatre a grups d'adolescents i adults amb intel·ligència límit (ACIDH Gràcia) i a adults en un centre de salut mental de Santa Coloma de Farners.

 • Anna Ventura

  Actriu, cantant i ballarina. Estudia a l'Institut del Teatre en l'especialitat de teatre de text.  Obté la titulació en Comèdia Musical a l'escola Coco Comín, formant-se també a Eòlia i Company&Company, i titulada en doblatge per MK3. Com a cantant s'educa amb els mestres Fernando Bañó, Josep Maria Pieres, Isabel Soriano, Kirbi Navarro o Júlia Conesa, entre d'altres. Treballa com actriu a Satisfaction (Sala Flyhard), a La Sang (Sala Beckett), Concert de Flor de Nit (Teatre Condal), Boscos Endins de Dagoll Dagom (Teatre Victòria) i Annie (Teatre Victòria i Teatre Novedades), entre d’altres. Forma part de la companyia La Roda Produccions. En televisió ha participat en la sèrie La Sagrada Família de Dagoll Dagom i a la pel·lícula La Caverna, dirigida per Eduard Cortés.

 • Benjamí Conesa

  Actor, director, cantant, guionista i compositor nascut a Barcelona i format en el Teatre Amateur, realitza estudis de solfeig, piano i cant al Conservatori Superior de Barcelona, així com diversos cursos d'interpretació, mim i clown. Ha participat en musicals com Sister Act (2015), Germans de Sang (2013, Premi Butaca Millor Actor de Musical 2014), Los Miserables (2011), La Bella y la Bestia (2009), Mamma Mia! (2007), Zorba El Griego (2003), Gaudí (2002), The Full Monty (2001), Rent (1999), Assassins (1998), El violinista sobre el tejado (1997) i Hair (1996). També en obres de text com La vida es un sueño (2000) de la Cia. Nacional de Teatro Clásico. Finalista del concurs de TV3 Buscant la trinca (2010), roda com a premi la pel·lícula La Trinca, la biografia no autoritzada. Forma el grup Abo Show, amb el que encara gira amb l’espectacle de creació pròpia Antonio, Benjamí & Òscar Show. Durant 4 anys forma part de la Cia. Clownic actuant per mig món amb Exit, Slastic, Tricicle 20 i Sit. És la veu del Profesor Lutecio a Los Lunnis de TVE (2006-14).

 • Gemma Amorós

  Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Estudia teatre musical a l’escola Memory i realitza cursos de reciclatge professional com l’intensiu Acting and Screen Acting a la London Drama School de Londres. Com actriu protagonitza el monòleg Happy Love o Love Story?, de Toni Sans i Rubèn Montañá, i participa en els muntatges L’Esquella de la Torratxa amb Egos Teatre, Matem els Homes amb la Companyia del Fur, o Molt Soroll per no Res amb la Companyia Tamquam, entre d’altres. Pedagògicament imparteix classes de teatre amb Lazzigags des de l’any 2007. També ha estat professora a l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa, coordinadora dels grups de teatre juvenils de l’escola Tamquam, i professora dels Encontres de Caixaescena per l’Estat espanyol amb Egos Teatre. Com a ajudant de direcció participa en els muntatges Sol, sota el sol i On vas, Hollis Jay? amb la cia Lazzigags.

 • Ivan Otaola

  Graduat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha format part de la companyia estable de dansa contemporània de la UAB; Ha rebut cursos dirigits per Jordi Casanovas i Kari Margolis. Fa gira per diferents escoles i teatres del país amb l’espectacle El carnaval dels animals Cia. Garbuix. En teatre ha participat a La guerre!La gent que em veu, Coltura o la Xirgu porta tupper, La porta RashóVariacions enigmàtiques, Les dones sàvies, Txèkhov 013 répète, Truc o troc? Per què els teatres són buits?. També ha participat a les sèries de TV La Riera (TV3) i a Le princess (Arcadia pictures); Al teaser L’esclau de la sal (Ada media films); A la TVMovie Bon cop de falç (TV3) i a la gravació de diferents curtmetratges i espots publicitaris.  

 • Laura Sancho

  Actriu i professora de teatre. Estudia Geografia i Història a la Universitat de Barcelona i es forma com a actriu amb Boris Rottenstein, Col·legi del Teatre de Barcelona. Realitza un curs de teatre amb Josep Costa a l’Escola Memory, impostació de veu i cant amb M. Carme Cuadras, cant amb Susana Domènech, i estudis de doblatge a l’Escola A.P.A.D.E.C.A. Debuta al Festival Grec 96 amb La verbena de la Paloma sota la direcció de Calixte Bieito. Forma part de la companyia que va inaugurar el TNC amb L’auca del senyor Esteve dirigida per Adolfo Marsillach. I des de llavors ha treballat en més de 30 muntatges: Follies i Adéu a Berlin, La Romàntica Història d'una monjaLibretto per a Isolda, Aquells blaus turons, I les noies vestides de diumenge, La importància de ser Frank Tu digues que l’estimes, entre altres. En televisió l’hem vist a El cor de la ciutat, El Club Super 3 La Riera de TV3.

 • Laura Ventura

  Llicenciada en Art Dramàtic en l’especialitat de Teatre Musical a l'Institut del Teatre i Diplomada en Comèdia Musical per Coco Comín.  Rep la Beca “Prima de Teatro de San Miniato” (Itàlia) per estudiar amb Nikolai Karpov i Maria Shmaevich.  Actualment es forma en Estil Voice Training amb Helen Rowson. Com actriu de text treballa sota la direcció de Sergi Belbel, Toni Casares, Blanca Bardagil o Jordi Casanovas. En teatre musical a “Boscos Endins” de Dagoll Dagom, “Acústic Broadway”, “Cites amb Sondheim”, de Meritxell Duró, o “Annie, el musical”, de Luís Ramírez. Combina el treball sobre els escenaris amb la pedagogia teatral des del 2003, impartint classes d’interpretació, cant, interpretació de cançons i lindy hop.

 • Miquel Agell

  Fundador de Lazzigags Produccions i director de l'escola de teatre. És actor format a l’Escola Festino Barocco amb Manuel Carlos Lillo, a l’Institut del Teatre per Coralina Colom, Matilde Miralles i Joaquim Proubasta, entre altres.

  Debuta al teatre de la mà de Ricard Reguant en el musical Snoopy. Ha treballat com actor en els muntatges teatrals Pippi Langstrump d’Astrid Lindgren, Sol, sota el sol de Francesc Trabal, Un dia, mirall trencat de Mercè Rodoreda, Boscos Endins de la Companyia Dagoll Dagom i Sherlock Holmes i el club dels pèl-rojos, entre d’altres. En cinema ha participat a la pel·lícula d’Antoni Verdaguer Parella de tres i en televisió en programes com Filiprim, Lluna de mel, I ara què, Xènia?, Sitges, Laberint d’ombres, El cor de la ciutat, Ventdelplà, Infidels i La Riera.

 • Muntsa Rius

  Actriu, cantant i professora de cant nascuda a Barcelona (1963). Titulada en cant pel conservatori de música del Liceu (Superior de Cant), i graduada en Arts plàstiques per la Llotja de Barcelona (Especialitat Ceràmica). Comença en el món del teatre musical el 1987 amb la compañía Dagoll Dagom, amb els espectacles Mar i cel, Flor de Nit i Historietes. També ha participat a Sweeney Todd (1995), West Side Story (1997), A Little Night Music (2001), El Perro del Hortelano (2001), Mamma Mia (2007), Black Rider (2007, nominada millor actriu secundària Premis Butaca 2008), Follies (2012, nominada a millor actriu als premis Broadway World 2012), T’estimo ets Perfecte, ja et canviaré (2012, nominada Premis Butaca millor actrius 2013). És coach vocal a Buscant la Trinca (2010, TV3) i col·labora a l’espectacle Moustache (2016) i reb el Premi a la Millor Actriu de Repartiment dels Premis de Teatre Musical.

 • Lídia Linuesa

  Fundadora de Lazzigags Produccions i directora de l’escola de teatre. Llicenciada en interpretació teatral al Institut del Teatre i Diplomada en magisteri. Participa en el seminari d’interpretació amb Carol Rosenfield, Seminari de recitació amb Franco di Francescoantonio, curs de cant a H.B. de Nova York amb Helen Gallager, cant amb Margarita Sabartés i Joaquim Proubasta i Voice Craft amb Miguel Manzo. Curs d’interpretació amb James de Paul i Hellen Gallager. Curs de comunicació i marketing cultural a SGAE. Té una àmplia experiència en teatre i més de 25 anys en l’ensenyament de teatre a les escoles. Debuta com actriu amb Paulin i Clot; Supertot; Aquells blaus turons; Les noies vestides de diumenge; Reacció, La Plaça del diamant, Pedra de tartera i Llibertat. En televisió: Temps de Silenci i La Riera. Com a lletrista és autora de les lletres de Tom Sawyer i La Berta i el seu Robot, que també ha dirigit.

 • Lluís Garrido

  Professor de dansa i teatre, ballarí, coreògraf i actor.
  Format a la Imperial Society of Teachers of Dancing, Escola de Dansa Elisenda Tarragó i Aules. Actualment és docent al Institute of Arts de Sitges, a l'Escola Memory, Elisenda Tarragó i a Lazzigags. Ha coreografiat diferents espectacles, com La Berta i el seu Robot, Tom Sawyer Detectiu ambdós de Lazzigags Produccions, també s'ha encarregat de les coreografies d'alguns gags del programa Polònia de TV3, d'alguns esdeveniments de Desiguals i videoclips com Crit entròpic del grup musical 9Son. Com a actor ha participat en diferents espectacles com, Que alguien apague la luz, Principis, R&J de El musical més petit i la Berta i el seu Robot de Lazzigags Produccions.

 • Lluís Canet

  Actor, ballarí i músic polifacètic que s’ha format com a actor a l’escola Memory de teatre musical a Barcelona. Té un nivell avançat de claqué. Actualment treballa com a professor de l’escola Memory principalment en les disciplines d’interpretació i claqué. Forma part de la companyia Gataro, amb els que ha representat els espectacles: El casament dels petitburgesos; La Frau; Invasió subtil i altres contes; Carmen, el musical; 1984 i Flor de nit, el cabaret. Ha participat en diversos muntatges teatrals: Sugar, ningú no és perfecte; Tarzan, el musical; Robin el princep dels lladres; Timbals a la nit; Djavan i el guardia de l’alegria; Assassins; Els diferents i El projecte dels Bojos. Ha dirigit els espectacles: I ja en són 10 i El llibre de la Selva. Ha treballat com a coreògraf pel programa Polonia de TV3, a The Sorcerer’s Pub de la companyia Súrsum Teatre i com a assistent de coreografia de la companyia Gataro en l’obra Flor de nit, el cabaret.

 • Marta Fíguls

  Actriu i professora de teatre. Diplomada en magisteri d'Educació Infantil per la Universitat Blanquerna. Graduada en Art Dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha realitzat cursos d'interpretació davant la càmera amb el director de cinema i televisió Oriol Ferrer. Com actriu de teatre ha participat en muntatges com El llarg dinar de Nadal de La Ruta 40, Si matéssim les mares, Del que mengen les bèsties de la companyia Teatre SenseSostre de la qual és membre des de l'any 2011 i La Berta i el seu robot de Lazzigags Produccions. També La visita de la vella dama de F. Durrenmat dirigit per Jorge Picó, La Tempesta de W.Shakespeare dirigida per Marc Angelet i Perquè els teatres són buits? dirigida per Thomas Sauerteig. A televisió l'hem vist a Kubala Moreno Manchón i a la webserie Otro Cuento Más.

 • Mar Esteban

  Cantant, actriu i professora de teatre musical. Realitza estudis d’interpretació, dansa i cant en diferents escoles de Barcelona com Vocal Factory, Memory i La Bobina. Inicia el camí de la dramatúrgia i la direcció a l’obrador de la Sala Beckett. Entra en el món del doblatge a través del curs d’actriu de doblatge i doblatge musical a l’ECAD. Toca el contrabaix i balla claqué. Com a actriu ha treballat a Assassines (2016) dirigida per Joan M. Albinyana; Performances basades en Margolis Method (2014 i 2015) dirigides per Kari Margolis i Tony Brown; Magnòlies d’Acer (2014) dirigida per Jose Pérez-Ocaña; workshop musical Aïda (2013) de Vocal Factory i els musicals Shrek (2012) i El rei lleó (2009) de l’escola de música BCN Fusió. Actualment també és professora de teatre musical a l’Escola BCN Fusió i fa visites teatralitzades al Museu Marítim i als Jardins de Cap Roig i visites de ciències al Museu Blau. Forma part del laboratori Fantasmes de la Sala Beckett. També és ambientòloga (UAB).

 • Mara Fernández

  Actriu i professora d’interpretació, estudia Art Dramàtic a la escola Nancy Tuñón. Realitza cursos complementaris d’interpretació amb Esteve Rovira, Pep Armengol o Merche Ochoa entre d’altres; de cant amb Marc Vilavella i Carme Sanchez, d’entrenament vocal amb Mariona Castillo, de Combat Escènic amb Valentina Calandriello i de claqué amb Joan Agulló. El seu interès per penetrar en l’essència dels personatges, la seva honestedat i vulnerabilitat la van portar a interessar-se per la Tècnica Meisner, graduant-se de la mà de Javier Galitó-Cava, on també va treballar amb Rachael Adler, Matthew Graham Smith i Anne Ly, trobant una maduresa com a actriu que la porta a fer un treball més profund i commovedor.

 • Marta Gastón

  Actualment estudia Direcció Escènica i Dramatúrgia a l’Institut de Teatre. Ha realitzat un curs de direcció a l’Escola Eòlia i diversos cursos d’escriptura a l’Obrador de la Sala Beckett. Està llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha realitzat un Postgrau de Producció i Gestió d’Espectacles a la Universitat de Barcelona i un Màster de Ficció en Cinema i Televisió a la Universitat Blanquerna. Ha escrit i dirigit diversos curtmetratges com “No et tiris, encara” o “Inspira” i també obres de Microteatre com “Si no t’obren la porta”, “Julieta estima a Romeu” o “Una ratlleta”. S’ha format com a ballarina de dansa clàssica a l’Escola Elisenda Tarragó seguint el pla d’estudis de la Royal Academy of Dance i en Claqué i Modern Jazz seguint la metodologia de l’Imperial Socity of Teachers of Dance. Ha impartit classes d’aquestes disciplines en diverses escoles de Barcelona.

 • Marta Guzmán

  Actriu, cantant i professora de teatre nascuda a València. Es va formar al Taller d'arts escèniques de València. Més tard es va traslladar a Barcelona per ampliar la seva formació a Tamquam Formació en Teatre Musical. Està formada en tècnica Voice Craft per l'Òscar Martínez. Ha treballat com a actriu, cantant, animadora, regidora, i ajudant de producció a diverses companyies: Two keys, Tamquam Grup, Actim, Artenluz, Zum Zum Teatre, Tot Animació, FCStage, Nu-Men Teatre, Obvio Producciones Musicales entre d'altres... Treballa a diferents escoles de Barcelona com a professora de teatre i expressió corporal. També és integradora social i té molta experiència en el sector de la educació especial.

 • Marta Masana

  Dramaturga, directora i pedagoga teatral. Graduada Superior en Arts Escèniques per l’Institut del Teatre (especialitat Direcció i Dramatúrgia) i Diplomada en Estudis Especialitzats (DESE) d’Arts Escèniques per la UAB. Ha realitzat formació complementària com a actriu en teatre gestual, clown i text (Moveo Teatre, Augusto Boal, Pepa Plana, entre d’altres). Ha realitzat, també, estudis de Teatre i Gestalt i Teatre de l’Oprimit, i actualment està cursant els estudis de Grau en Pedagogia. Té el títol i el carnet de Monitora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, expedit per la Generalitat de Catalunya. Des de 1996 combina la seva tasca de docència teatral, amb la interpretació, la direcció i la dramatúrgia.

 • Meritxell Santamaría

  Actriu i professora de teatre. Llicenciada en Art Dramàtic per l'Institut del teatre, ha estudiat amb Nikolai Karpov a San Miniatto (Itàlia), rep estudis d'interpretació i dansa a les escoles El Timbal, Nancy Tuñon i el Centre cívic de la Barceloneta. També realitza estudis de Piano, rebent el grau mig pel Conservatori del Liceu, violí i cant. L'hem pogut veure a la sèrie de TV3 El cor de la ciutat fent el personatge de la Neus i en alguns capítulars de Minoria Absoluta i RIS científica. En cinema: 25 kilates, La monja i Seeing double. En teatre: Trànsits (Sala Beckett) i Temps real (TNC) per la qual rep una menció especial dels Premis Ciutat de Barcelona. Interpreta el personatge de la Pippi en el musical “Pippi Langstrump” de Lazzigags. Actualment dirigeix el grup de teatre dels pares de l'escola Decroly, imparteix classes de teatre a Lazzigags i de direcció d'actors a l”escola ECIB de Barcelona.

 • Patrícia Villalón

  Ballarina, coreògrafa i professora de dansa, titulada com a mestre per la Imperial Society of Teachers of dancing de Claqué i Modern Jazz, segueix impartint classes a l’escola on es va formar, l’Escola de Dansa i Música Elisenda Tarragó de Barcelona, des dels 18 anys. Actualment és professora de dansa a Espai Lazzigags) i al Col·legi Lestonnac. Actualment està cursant l’Advanced 1 de dansa clàssica pel mètode RAD (Royal Academy of Dance). Ha treballat professional dins la companyia de claqué de Barcelona Clac&Roll, dirigida per Basilio González, fent gira amb l’espectacle TapArpègics (2011) i amb Solos (2012) a la Fira de Tàrrega. Ha impartit classes a la Tap Residency Madrid i a l’escola Toc Toc (Trieste, Italia). El 2015 va formar la companyia Soft Shoes, juntament amb Lluís Garrido i Berta Pascual, on el claqué i el contemporani son els protagonistes. Actualment, és una de les coreogràfes de la Companyia Juvenil de Dansa EXIT.

 • Paula Lacorte

  Actriu formada en Art dramàtic, cant i música a diferents escoles de Barcelona, entre elles Aules i Eòlia. Ha treballat en diferents espectacles de Teatre Musical (Mamma mia,, Bagdad Cafè, Mediterrània, etc), de text (Macbeth con queso, Tonio El Poeta, El Signe de l’escorpí,...) i ha fet doblatge de dibuixos animats per Antena 3, Televisió espanyola, etc.). Actualment està acabant la carrera de Magisteri de Primària en la menció de Música i es dedica a la docència de teatre, música, cant i piano per a nens, joves i adults a diverses escoles de Barcelona i Rodalies.

 • Sílvia Navarro

  Llicenciada en Sociologia. Estudia Direcció i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona, estudis d’interpretació i cant a diferents escoles de Barcelona. Voice Craft Nivells I i II. És cofundadora de la Cia. Barkea i actualment compagina les tasques en docència teatral a diferents escoles de Barcelona amb la direcció la dramatúrgia d’ espectacles com: 1 musi…cal? (2006-2012), Rentadores (2014), Alguien que apague la luz. (2014- 2016), RIP (Rest in Pis) (2014-2015), 94 minuts (preproducció). Ocasionalment també realitza tasques de guió televisiu i de doblatge per a El Jueves.

 • Agnès Esquerra

  Actriu, professora de teatre especialitzada en interpretació i teatre musical per a nens i adults. Llicenciada en Art Dramàtic (Especialitat en Interpretació) per l’Institut del Teatre de Barcelona. Realitza els estudis de cant a l'escola Eòlia. És professora de teatre en nombroses escoles de Barcelona. Forma part de l'equip docent de la productora teatral Lazzigags, de l’estudi VOCAL FACTORY BCN i de l'escola de teatre La SaCa. Com a actriu participa a Mediocres, Feliçment, jo sóc una dona, Magnolies d'Acer i La Família Addams, entre d'altres. Participa com a cantant al Concert Sonocromàtic, creació experimental duta a terme pel cyborg Neil Harbisson. Actualment preparant Assassines, un altre espectacle de producció pròpia. Ha sigut cantant de versions en diferents grups. També és Enginyera Industrial (ETSEIB).

 • Ivan Campillo

  Autor i director teatral, actor de teatre i televisió, i professor de teatre. Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre. Com actor debuta amb La pell de brau (Salvador Espriu) dirigit per Ricard Salvat. Ha estrenat entre d’altres obres: Libretto per a Isolda (Esther Vilar) i Actes indecents (Moises Kauffman) dirigit per Teresa Devant, Bartleby (G. Vazquez) i Migacions.es (E. Blanchet) dirigit per Ever Blanchet, Flor de otoño(Rodríguez Méndez) i Coneixes en Prosineckty?(Paco Mir) dirigit per Josep Costa i també Cabaret dirigit per Sam Mendes. A televisió (TV3) ha participat en el llargmetratge A la vida a l’amor i a les sèries: El joc de viure, Laberint d’ombres El cor de la ciutat ,Ventdelplà  La Riera.

 • Lali Feliu

  Actriu llicenciada a l´institut del teatre i Coach certificada per la ICF (International Coaching Federation). Estrena les “Gastro-Rimes”al restaurant Semproniana un cabaret gastronòmic que escriu i també interpreta ella mateixa i que actualment està de gira per Catalunya. Com a reportera treballa en el programa “Connexió Barcelona ” i “Taula Reservada” de BTV des del 2010 fins el 2015. Com actriu participa en la sèrie televisiva “18 i més” de BTV, l’ any 2009 i l´any anterior col.labora al programa “La cuina de l’ Isma” de TV3.Entre el 2004-2006 col.labora en diferents sèries de televisió com Pelotas, Hospital Central i Porca Misèria. Actualment treballa com a Coach per empreses mitjançant el coachig executiu i el teatre.

 • Marc Sambola

  Músic i compositor format al Conservatori Professional de Música de Badalona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Ha compost musicals com El Projecte dels Bojos, Tom Sawyer detectiu, Old Records, Possession; bandes sonores de les pel·lícules Projecte Rwanda, Marhaba, Des d’Egipte (sense tu), Xadom, Tramaran anar a Mart, de la webserie El Dia 9 i dels curtmetratges Un día especial, Camello por sorpresa i De vuelta. Per a teatre ha compost la música de La Berta i el seu robot, Chorlas con borlas i Una vella coneguda olor, TRAVeLERS a clown show, Midzomernachtsdroom i Sedientos de Bárbara Bécker. És director d’A Grup Vocal, finalista a la 2a edició del concurs de TV3 Oh Happy Day i ha estat Coach a la 3a edició del mateix concurs.

 • Maria Santallusia

  Actriu i professora de teatre llicenciada en Art Dramàtic en l’especialització de teatre musical per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha fet cant amb Daniel Anglès, Dolors Aldea i Mar Carrero. Tècnica Voice Kraft amb Sònia Rodríguez. Membre fundadora de la companyia EGOS Teatre. Treballa també com a actriu/titellaire al Centre de Titelles de Lleida, on també fa tallers de titelles per a nens i nenes.

 • Mercè Rovira

  Actriu, professora de teatre i coach d’actors. Llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Realitza un Postgrau de Teatre i Creativitat a l’Institut d’Estudis Psicològics de Madrid i fa nombrosos cursos de Pegagogia a l’Escola d’Expressió i Psicomotricitat. Es forma en Tècniques de teatre Fòrum amb Adrian Jackson, deixeble d’Augusto Boal i a l’Institut Gestalt fa cursos de Coaching i de PNL. Desde l’any 2005 ha fet d’entrenadora actoral en sèries de tv i cinema i fa Tallers de Teatre i comunicació assertiva. Com actriu i productora ha participat a “Brossa als Ulls”, “Dalírium”, “Síndrome Guy”, “Vendelplà”, “La Riera”, “El comisario" i a les pel.lícules “Mala Uva”, “Libertarias” o “Fill de Cain”.

 • Ota Vallès

  Actriu i professora de teatre. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, i en Història de l’Art per la UAB. Del 1999 al 2008 es membre de la companyia teatral La Cubana, participant en els espectacles equipatge pel 2000, Una nit d’òpera, Mama quiero ser famosa i Cómeme el coco negro. Última obra interpretada Un disgust danès de jumon Erra.

 • Patrícia Paisal

  Diplomada per la UAM en Educació musical i llicenciada en psicopedagogia per la UOC. Formada en l'àmbit teatral en diferents escoles: Memory, Artmusic, Estudis de teatre, Karen Taff, Company and Company, Aules, Rocio Gómez i el Timbal. Voice Craft nivells I i II. Ha participat en els musicals: Flor de Nit el cabaret (Cia Gataro), Sister Act, Carmen (Gataro), Pegados, Goodbye Barcelona, Le Llaman Copla, Over the Moon, Els Miserables (Stage Entertaintment), Live in Burlesque (cantant del Molino), Ojos verdes (Barni teatre), La Bella y la Bestia (Stage Entertaintment), Madame de la Gran Bouche, alternant Bella i Sra.Potts, MAMMA MIA!(Stage), CATS (Stage), Jugant a Rodgers i Molt soroll per Shakespeare (el musical + petit), El geperut de Notre Dame y Frankenstein(Zum Zum teatre) i Joan sense por (Flic-Flac).

 • Sandra Amade

  Actriu, professora d'interpretació i directora artística. Inicia els seus estudis d'interpretació de text al 1996 a l'estudi Carlos Lasarte i més tard a l'escola Eòlia de Barcelona. Ha complementat els seus estudis teatrals estudiant  direcció escènica i dramatúrgia i va cursar un màster en Estudis Teatrals a l'Institut del Teatre, UAB i  UPF. Ha treballat en diferents companyies de teatre de text i de teatre musical a Barcelona i a Madrid. També ha realitzat varies gires arreu d'Espanya de diferents musicals en anglès per públic infantil i juvenil. Enguany ha fundat la Cia. Calidoscopi de teatre musical infantil en anglès.El 2005 començà a treballar de professora de teatre per nens i adults fins a dia d'avui.

 • Sergi Cervera

  La seva faceta de docent barreja les seves dues grans passions: càmera i actors/actrius i, per a exercir-la, es nodreix de la seva trajectòria com a director i actor. Exerceix de professor des de l’any 2010 en escoles com Nancy Tuñón, Memory entre d’altres; sempre en l’especialitat d’Interpretació davant de càmera. Com a director, es va graduar com a Tècnic en Laboratori d’Imatge (2003) i com a Tècnic Superior en Realització d’Audiovisuals i Espectacles (2005); al mateix any funda Boala Films. Ha dirigit 3 llargmetratges: Marhaba, Ningú no pot somiar per tu i Projecte Rwanda les tres Candidates als Gaudí en el seu respectiu any. Com a actor, treballa actualment al programa de TV “Polònia” (Romeva, Rivera, entre d’altres; TV3). Recentment, també ha treballat a El Caso i La Riera. Com a actor, s’ha format ininterrompudament durant 21 anys entre Barcelona, Madrid i Los Angeles.