Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies Lazzigags

Tornar

Per què incloure el teatre en el teu dia a dia?L'educació artística és un component clau per a millorar l'aprenentatge social i personal, en qualsevol etapa de la vida. A través del teatre, la dansa o el cant, entre altres activitats, s'estimula la imaginació i la capacitat d'expressar-se. A través de les arts escèniques potenciem la creativitat, l'expressió oral i corporal, l'oïda, la comprensió lectora i obtenim recursos per millorar les nostres habilitats socials i l'autoestima.

Aquesta activitat es desenvolupa en un ambient relaxat i lúdic, perquè qui el practica s'ho passi bé i aprengui a tenir pensament crític, desenvolupi la imaginació, el pensament creatiu i les habilitats i els valors com l'escolta, l'autonomia, el respecte i la companyonia.

En l'àmbit personal el teatre permet tenir major control del llenguatge emocional i corporal, promou una millor comprensió, estimula el llenguatge i el desenvolupament del vocabulari, dotant a la persona de fluïdesa verbal. També estimula i potencia a grans nivells la imaginació i el pensament creatiu i a posar ordre i sentit a aquestes idees per a poder interpretar-les.

L'activitat de teatre, sigui dins de les aules en horari lectiu com fora d'aquest, ha de servir per transmetre valors i coneixements que contribueixin en una millor formació humana a totes les edats.

A Barcelona hi ha gran oferta de centres i cursos on aprofundir aquests coneixements. Fa gairebé 20 anys, vam iniciar el nostre projecte al barri de Sants amb l'objectiu d'apropar el teatre a les persones, tant a les aules de centres educatius com als teatres amb les nostres produccions i, actualment, disposem de les nostres instal·lacions on impartim cursos de teatre, musical, cant, dansa i coaching en oratòria, entre altres. Si vols fer el salt a l'escenari de les arts escèniques, t'esperem a l'Espai Lazzigags!

Més informació


Cursos de teatre a l'Espai Lazzigags

El nostre projecte docent

Cursos de teatre a les escoles

Data de publicació

20 Setembre 2017

Autor

Lazzigags

Compartir

Noticies d'interès