Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies Lazzigags

Tornar

Per què incloure el teatre en el teu dia a dia?L'educació artística és un component clau per a millorar l'aprenentatge social i personal, en qualsevol etapa de la vida. A través del teatre, la dansa o el cant, entre altres activitats, s'estimula la imaginació i la capacitat d'expressar-se. A través de les arts escèniques potenciem la creativitat, l'expressió oral i corporal, l'oïda, la comprensió lectora i obtenim recursos per millorar les nostres habilitats socials i l'autoestima.

Aquesta activitat es desenvolupa en un ambient relaxat i lúdic, perquè qui el practica s'ho passi bé i aprengui a tenir pensament crític, desenvolupi la imaginació, el pensament creatiu i les habilitats i els valors com l'escolta, l'autonomia, el respecte i la companyonia.

En l'àmbit personal el teatre permet tenir major control del llenguatge emocional i corporal, promou una millor comprensió, estimula el llenguatge i el desenvolupament del vocabulari, dotant a la persona de fluïdesa verbal. També estimula i potencia a grans nivells la imaginació i el pensament creatiu i a posar ordre i sentit a aquestes idees per a poder interpretar-les.

L'activitat de teatre, sigui dins de les aules en horari lectiu com fora d'aquest, ha de servir per transmetre valors i coneixements que contribueixin en una millor formació humana a totes les edats.

A Barcelona hi ha gran oferta de centres i cursos on aprofundir aquests coneixements. Fa gairebé 20 anys, vam iniciar el nostre projecte al barri de Sants amb l'objectiu d'apropar el teatre a les persones, tant a les aules de centres educatius com als teatres amb les nostres produccions i, actualment, disposem de les nostres instal·lacions on impartim cursos de teatre, musical, cant, dansa i coaching en oratòria, entre altres. Si vols fer el salt a l'escenari de les arts escèniques, t'esperem a l'Espai Lazzigags!

Més informació


Cursos de teatre a l'Espai Lazzigags

El nostre projecte docent

Cursos de teatre a les escoles

Data de publicació

20 Setembre 2017

Autor

Lazzigags

Compartir

Noticies d'interès

 • XIV Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags

  XIV Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags

  El diumenge 12 de maig vam celebrar la 14a edició de les Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags a la Sala Calassanç de Barcelona.En aquestes jornades els alumnes de secundària dels instituts Quatre Cantons, Maria Espinalt i Icària van presentar els seus muntatges teatrals que han estat treballant durant aquest curs de teatre extraescolar.

  Llegir més
 • Últims preparatius per a les mostres de final de curs de l’Espai Lazzigags

  Últims preparatius per a les mostres de final de curs de l’Espai Lazzigags

  Les Mostres de Final de Curs 2018-2019 de l'Espai Lazzigags seran els dies 14, 15 i 16 de juny i es realitzaran a La Lleialtat Santsenca (divendres 14, grups juvenil) i a l'Escola Joan Pelegrí (dissabte 15 i diumenge 16 de juny, grups infantil i adults). Entrades disponibles del 27 de maig al 13 de juny a la nostra escola.

  Llegir més