Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Lazzigags

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d’Espanya, l’informem que aquesta pàgina Web és propietat de COMPANYIA I PRODUCCIONS LAZZIGAGS, S.C.P. (a partir d’ara LAZZIGAGS), amb domicili al carrer d’Olzinelles 3, 2n 08014 Barcelona, amb C.I.F. J-65478406.

El domini d’Internet www.lazzigags.cat constitueix el lloc Web de la societat LAZZIGAGS que té com objecte la docència teatral i la producció d’espectacles artístics.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web. 

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. 

L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i d’operar per mitjà del mateix. 

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els textos (informacions, conceptes, opinions i altres anàlegs) i elements gràfics (disseny, logotips, codi font i altres anàlegs) són propietat de LAZZIGAGS o de tercers als que s’hagin adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial. En aquest sentit, es constitueixen com a obres protegides pel conjunt de la regulació espanyola i comunitària en l’àmbit de la propietat intel·lectual, tot conforme al Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d’abril, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual i la resta de normativa aplicable.

L’usuari únicament té dret a un ús privat de les mateixes, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de LAZZIGAGS i/o el titular dels drets per a modificar-les, reproduir-les, explotar-les, distribuir-les o per a qualsevol dret que pertanyi al seu titular. 

Al marge de l’anterior, queda especialment prohibit: 

– L’extracció i ús d’elements de la pàgina Web que causin o puguin causar un perjudici a LAZZIGAGS conforme a les disposicions del Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d’abril, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual i la resta de normativa aplicable. 

- L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s’autoritza exclusivament a permetre l’accés, quedant prohibit en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Tanmateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a un a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de LAZZIGAGS. 

- Tots els noms comercials, marques o signes distintius, logotips, símbols, marques mixtes, figuratives o nominatives que apareixen en aquesta pàgina Web pertanyen a LAZZIGAGS o disposa, prèvia autorització, del dret d’ús sobre les mateixes i es troben protegits per la legislació vigent al respecte. 

- Els drets no expressament concedits anteriorment queden reservats a LAZZIGAGS o en el seu cas a tercers col·laboradors.

B. CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, LAZZIGAGS. es reserva el dret d’oferir serveis que requereixin el registre previ de l’usuari. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats en la Web, amb fàcils indicacions per al seu registre. 

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’Ús. 

L’accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos. 

L’usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en la present pàgina web, per procediments distints als estipulats en les presents condicions d’ús, i si escau, en les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis. 

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites a les quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que LAZZIGAGS queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines Web alienes a la nostra empresa per part de l’usuari. 

LAZZIGAGS es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

LAZZIGAGS assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’Usuari pugui facilitar a través de la nostra pàgina Web. 

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que la utilització de determinats serveis de la nostra pàgina Web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de LAZZIGAGS, titular i responsable del mateix. 

Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les seves dades personals: 

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la que es recullen, y només estan obligats a facilitar-nos-les quan el tractament de dades sigui necessari per a complir amb les finalitats legítimes de l’entitat. 

Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per a la qual les sol·licitem. 

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte. 

L’enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si LAZZIGAGS ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privadesa. 

Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades. 

LAZZIGAGS es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers. 

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals: 

En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, mitjançant escrit signat dirigit a LAZZIGAGS al carrer d’Olzinelles 3, 2n 08014 Barcelona o mitjançant correu electrònic a la direcció info@lazzigags.cat aportant-nos còpia del seu DNI. 

Comunicacions de dades: 

LAZZIGAGS l’informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o en que l’USUARI ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals: 

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que LAZZIGAGS ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal. 

Actualització de les seves dades: 

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes. 

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que LAZZIGAGS ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per a la qual es van obtenir. 

LAZZIGAGS no es fa responsable de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web. 

LAZZIGAGS pot modificar les presents polítiques de privadesa per a adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web. 

Per a qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades.

D. RESPONSABILITAT

Al posar a la disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tot un seguit de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari. 

L’usuari té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o software que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics. 

LAZZIGAGS queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l’ incompliment per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privadesa, o qualssevol altra reclamació per l’ incompliment de la legislació vigent. 

L’usuari reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament. 

L’usuari és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús. 

Tot el referent a la nostra pàgina Web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de la província de la ciutat on es troba la seu central, a dalt indicada. 

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’Ús de la nostra pàgina Web pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades.