Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Entrenament Corporal amb Carolina Arvelo

Entrenament Corporal amb Carolina Arvelo

Classe de tonificació dirigida i enfocada a la millora de la condició física global a partir de diferents rutines d’entrenament i adaptada a cada situació personal com lesions, edat i nivell. Consta de tres parts: escalfament, tonificació i estiraments. Es realitza amb el pes del propi cos com amb diferents materials (gomes, manuelles...). És ideal per a millorar la força i resistència muscular, tonifica el múscul i millora el % de grassa corporal i enforteix la musculatura per prevenir lesions a la pràctica de tots els espots i del dia a dia. Entrenar la resistència, flexibilitat, força i velocitat ens ajuda a tenir millor qualitat de vida, major autoestima i benestar físic i mental.

Horari: dijous de 18.45h a 19.45h

Preu: 39€/mes + matrícula

Professora: Carolina Arvelo

Professora de ball i ballarina de ballet, neoclàssic, jazz i contemporani. Primer premi a Anaprode a l’estil Fusió Individual a la categoria Amateur Avançat. Realitza  Spots com a ballarina a Sanex i Coca-Cola entre d’altres. Ballarina de la companyia de dansa de Silvia Pallisera en l’espectacle “aPèl”. Actualment forma part de la companyia Valkirias Fire i de la companyia NS Danza. Cursant el grau superior d’acondicionament físic.