Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies Lazzigags

Tornar

Els alumnes de l’Espai Lazzigags surten al noticiari Arxiu 73 de BTVEl programa BTV Notícies 73 va visitar les noves instal·lacions de l’Espai Lazzigags, on els esperaven un grup d’alumnes majors de divuit anys que cursen teatre musical a l’Espai, l’escola d’arts escèniques del carrer Vallespir del barri de Sants, a Barcelona. Els reporters de BTV van poder gravar una classe de teatre musical, impartida pel professor Lluís Garrido, i van entrevistar a una de les alumnes del centre, Clara Dolcet i a la gerent i directora pedagògica Lídia Linuesa.

Les classes de teatre musical combinen tres disciplines artístiques: el cant, la dansa i la interpretació. Des d’inici de curs els alumnes treballen aquestes disciplines mitjançant un projecte musical que a final de cada trimestre es representa davant de familiars i amics.

A l’Espai Lazzigags aquestes classes s’adapten a les necessitats d’aprenentatge de cada alumne, tant per aquells que es volen dedicar professionalment al món de les arts escèniques com per aquells que les classes esdevenen una activitat de lleure.

Podeu veure el programa sencer a la pàgina web de BTV Notícies 73 i el reportatge al canal de Youtube de Lazzigags.

Data de publicació

14 Desembre 2016

Autor

Compartir

Noticies d'interès