Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies Lazzigags

Tornar

Els alumnes de l’Espai Lazzigags participen al programa Catakrac de BTVEl programa Catakrac de BTV va visitar les noves instal·lacions de l’Espai Lazzigags, on els esperaven un grup d’alumnes d’entre quatre i set anys que cursen teatre infantil a l’escola d’arts escèniques del carrer vallespir de Sants, a Barcelona. Els reporters de BTV van poder gravar com els petits preparaven la representació de la mostra de Nadal, guiats per la professora i actriu Marta Fíguls.

A l’Espai les classes de teatre infantil segueixen la línia metodològica i pedagògica pròpia de Lazzigags que es basa, en aquestes edats, en l’explicació de contes i jocs teatrals i la seva posterior representació.  En aquest cas, la classe es va centrar en la preparació de la mostra de Nadal que van representar davant dels pares, mares i familiars per concloure el primer trimestre del curs 2016-2017.

Per als petits, l’experiència de ser gravats i entrevistats va ser tot un repte i el resultat és molt positiu. Ho podeu veure a la pàgina web de BTV, a la secció del Catakrac, o al nostre canal de Youtube:

· Emissió 1 de gener de 2017

Data de publicació

02 Gener 2017

Autor

Compartir

Noticies d'interès