Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios y recoger datos estadísticos. Continuar navegando implica su aceptación. Más información Aceptar

Noticias Lazzigags

Volver

Els alumnes de Lazzigags i Dolphin School a la 29a Mostra de teatre d'IgualadaGreater Expectations! 

O la versió més ràpida vista a Catalunya de Grans Esperances de Charles Dickens, és el títol de l'obra que representaran els alumnes de Lazzigags i Dolphin School a la Fira del teatre infantil i juvenil d'Igualada. Aquesta peça teatral és el fruit d'un intercanvi teatral entre els nostres alumnes i els del Regne Unit, a Barcelona; un projecte teatral i pedagògic pels alumnes d'entre 12 i 15 anys d’ambdues escoles.

“Fa un any em vaig retrobar per casualitat amb un antic amic. Sense adonar-me’n, vaig fer amics nous i ràpidament estàvem sopant tots junts. Aquella nit va néixer la idea d’un intercanvi teatral entre els nostres alumnes del Regne Unit i els de Barcelona. I ara estem aquí, col·laborant en una producció nova que sento com el projecte més engrescador que mai hagi encarat (comptant-hi, fins i tot, els muntatges de les obres que hem fet per al Festival d’Edimburg).

Hi ha moments que la vida et regala oportunitats que no pots refusar. Interrompre per un instant la maquinària convencional de l’ensenyança i buscar mètodes perquè els alumnes experimentin sensacions inesperades hauria de ser el repte central per als qui estimem profundament la pedagogia. Aquesta col·laboració és un d’aquests moments.

[…] La vida és una meravella quan una trobada fortuïta condueix a un lloc mai imaginat i, encara més, a actuar a la prestigiosa Mostra de Teatre d’Igualada. Ens sentim molt honorats de ser aquí.” Ens explica Judy Seall, professora i directora del grup de teatre de Dolphin School.

En teatre sempre hem tingut clar l’enriquiment que suposa la combinació de diferents disciplines artístiques, o la col·laboració puntual amb altres professionals que ens aportin part del seu saber, i a qui puguem correspondre. Dolphin i Lazzigags som dues escoles molt diferents, però ens uneixen uns mateixos objectius: explicar històries des d’un punt de vista molt particular, i fer-les viure al públic.

El pes dramatúrgic va a càrrec de Seall, i el pes en el muntatge, dels alumnes de Dolphin, que parlaran majoritàriament en anglès tot i que faran aportacions en castellà. Els nois i noies de Lazzigags actuen en català. La seva funció és de narradors de la història i, alhora, de públic que se la mira en la distància. La direcció dels alumnes de Lazzigags va a càrrec del seu professor de teatre Ivan Otaola.

Els alumnes d’ambdues escoles s’han sentit molt motivats amb aquest repte, volen demostrar que poden fer-ho molt bé i, com els nostres protagonistes, també estan carregats de grans esperances!

Fecha de publicación

05 Abril 2018

Autor

Lazzigags

Compartir

Noticias de interés

 • Carnaval con Tom Sawyer detective

  Carnaval con Tom Sawyer detective

  Entrada gratis para los menores que vengan disfrazados. Válido para la función de TOM SAWYER DETECTIVE del domingo 3 de marzo. Por cada entrada gratis, es necesaria la comprar de una entrada de adulto (venta a taquilla).

  Leer más
 • Lazzigags estrena el musical “Sihir i la nit de Reis”

  Lazzigags estrena el musical “Sihir i la nit de Reis”

  Lazzigags cumple el 20º aniversario y empieza la celebración con el estreno del musical “Sihir i la nit de Reis”. Un espectáculo para toda la familia cargado de valores e inspirado en la magia y la ilusión que rodean la Noche de Reyes. El 27 de diciembre a las 17.30h se estrenará en el SAT! Sant Andreu Teatre (Barcelona) y estará en cartel del 27 al 30 de diciembre y del 2 al 4 de enero con funciones a la misma hora, las 17.30h.

  Leer más