Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios y recoger datos estadísticos. Continuar navegando implica su aceptación. Más información Aceptar

Cursos de teatro y artes escénicas

Volver

Dansa estil Fosse amb Carlos Rodríguez

Dansa estil Fosse amb Carlos Rodríguez

Vols seduir a l’escenari? Bob Fosse coreògraf i director nord-americà va revolucionar els musicals amb les seves coreografies d’estil de jazz i cabaret elegant amb moviments que inclouen arrodoniments de genolls, barreges laterals i espatlles rodats, estil sexualment suggerent. Fosse va explicar cada un dels moviments de les seves coreografies per a que els ballarins les poguessin comprendre física i psicològicament. Es caracteritzen per la sensualitat, precisió, canvis de dinàmica i passos de coordinació complexa.

Dates: marzo a junio 2022

Horari: dijous 20h a 21.30 h

Preu: 235 €

Professor: Carlos Rodríguez

Actor, Ballarí i coreògraf format a Londres a House of Jazz, Mat Mattox, Natasha Volley, Fosse Jaqui Jameson, a Madrid a l’escola de dansa del Victor Ullate i a Barcelona  a l’escola de dansa de Carles Ibáñez, Coco Comin i Rockies Dance Studio. Ha dirigit i coreografiat espectacles a The Hatman Company de Barcelona. Com a ballarí a JazzHouse Theatre de Londres. Com a actor, ballarí i coreògraf a Dtate Stara Zagora de Bulgaria, a José Tirado Danza de Madrid  i a Rookies Dance Company a Barcelona.