Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Cursos per a nens de 4 a 7 anys

Cursos per a nens de 4 a 7 anys

Teatre

L’activitat se centra en l'explicació de contes, pensats exclusivament per al nivell i etapa que estem treballant, i la seva posterior representació. Treballem mitjançant jocs teatrals relacionats amb el conte explicat i realitzem activitats plàstiques relacionades amb la història que hem explicat, danses i cançons. En definitiva, el conte esdevé el centre d'interès per donar-li sentit a tota la programació. 

Teatre musical

Amb els alumnes d'infantil es treballaran cançons i petites coreografies dins d'una obra teatral. Treballarem mitjançant jocs d'improvisació, cançons i coreografies de contes populars i contes inventats pels mateixos nens. 

Dansa

L'activitat de dansa es basa en un treball de diferents disciplines perquè l'alumnat pugui fer una introducció a la dansa i a la tècnica comuna en tots els estils i pugui desenvolupar el treball entenent els diferents estils. La programació es repartirà en tres parts: contemporani, hip hop i jazz. Amb el contemporani els alumnes treballaran a partir d'un moviment natural, més pròxim al que estan acostumats, i progressivament definiran la tècnica. Amb el hip hop continuarem aprofundint la tècnica comuna afegint un treball energètic i d'expressió mentre ballen. Finalment, amb el jazz, unificarem tot el treball fet prèviament amb l'objectiu de representar-lo davant d'un públic. 

Més informació i inscripcions

> El cost de la matrícula és de 55€/any

INSCRIPCIONS

> Veure l’horari d’atenció i contacte de Lazzigags