Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Cursos per a nens de 8 a 12 anys

Cursos per a nens de 8 a 12 anys

Teatre

Pel que fa a l'etapa de primària seguim en la mateixa línia metodològica que a l'educació infantil, però introduïm unes variacions que tot seguit destacarem. A part dels contes que es treballen fins a 4t de primària, introduïm la sensibilització musical amb el treball i audició d'òpera i musicals partir de 2n i fins a 4t de primària i sempre en el segon trimestre. A 4t de primària incorporem la tècnica de clown i a 5è la Commedia dell’Arte. A 6è de primària els mites grecs.

El taller de teatre permet una introducció lúdica i desinhibida als aspectes més elementals del teatre. Aprendrem a expressar-nos i a escoltar, descobrirem personatges, jugarem amb la imaginació i aprendrem a millorar la comunicació a través del cos i de la veu. 

Teatre musical

Al cicle inicial de primària jugarem amb la representació i les improvisacions a partir de contes populars, cançons amb petites coreografies, l’afinació i la respiració, les improvisacions a partir d’arguments d’òperes i prepararem una obra de teatre musical. Al cicle mitjà aprofundirem en el domini dels aspectes treballats al cicle inicial i introduirem la tècnica de clown.  Al cicle superior introduïm la tècnica de Comedia dell’Arte, la màscara, les improvisacions a partir dels mites grecs i prepararem una representació de teatre musical. 

Dansa

L'activitat de dansa es basa en un treball de diferents disciplines perquè l'alumnat pugui fer una introducció a la dansa i a la tècnica comuna en tots els estils i pugui desenvolupar el treball entenent els diferents estils. La programació es repartirà en tres parts: contemporani, hip hop i jazz. Amb el contemporani els alumnes treballaran a partir d'un moviment natural, més pròxim al que estan acostumats, i progressivament definiran la tècnica. Amb el hip hop continuarem aprofundint la tècnica comuna afegint un treball energètic i d'expressió mentre ballen. Finalment, amb el jazz, unificarem tot el treball fet prèviament amb l'objectiu de representar-lo davant d'un públic. 

Més informació i inscripcions

> El cost de la matrícula és de 55€/any

INSCRIPCIONS

> Veure l’horari d’atenció i contacte de Lazzigags