Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Cursos per adults

Cursos per adults

Teatre musical / Broadway adults

Curs de 3 hores setmanals on es treballa la interpretació, el cant i la dansa, aplicades a un muntatge musical. Es treballarà la veu, els moviments, les coreografies i la interpretació. El projecte del curs acabarà amb el muntatge d'un espectacle que es representarà en un teatre. 

Teatre

A través del teatre desenvolupem l’expressió corporal i el llenguatge oral, aprenem a expressar-nos i a escoltar, a dominar el cos i la veu per a millorar la comunicació, superar les dificultats que representa parlar en públic, adquirim un domini raonable del cos, la veu i el vocabulari bàsic teatral, utilitzem el llenguatge verbal i no verbal per expressar sentiments i emocions i adquirim l’hàbit de treballar en equip. Al final de curs es fa la representació en un teatre per completar l'experiència mostrant-ho al públic.

Dansa - Jazz

La tècnica del jazz engloba una àmplia gamma d'estils del món de la dansa. En un principi es buscava l'expressió corporal derivada de les sensacions que provocava la música jazz en l'intèrpret. Actualment el jazz segueix l'estructura del ballet clàssic i de la dansa contemporània utilitzant música comercial, una combinació que crea un estil únic i diferent. El curs pretén entrenar el condicionament físic per assolir les necessitats tècniques de la disciplina, millorar la flexibilitat per poder dibuixar línies i figures més estètiques amb el nostre cos, expressar i ser sensible als diferents estils musicals. Amb aquest curs ballaràs estils variats, des dels orígens blues fins al Broadway actual. 


Més informació i inscripcions

> El cost de la matrícula és de 55€/any

INSCRIPCIONS

> Veure l’horari d’atenció i contacte de Lazzigags