Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Cursos per a joves de 13 a 17 anys

Cursos per a joves de 13 a 17 anys

Teatre 

Pel que fa a l'etapa de secundària i batxillerat la línia metodològica canvia. El centre d'interès és la creació d'un espectacle i es comença a treballar a partir d'exercicis i tècniques teatrals, destinats a la formació d'actors. En aquesta etapa es treballa entorn del text teatral. Al final de curs es fa la representació en un teatre on es pot veure tots els coneixements assimilats al llarg del curs. 

Teatre musical / Broadway juvenil

Curs de 3 hores on es treballa profundament  la interpretació, el cant i la dansa. Des de principis de curs es treballarà un projecte musical on veurem diverses disciplines de dansa, interpretació i cos. Al final de curs es fa la representació en un teatre on es pot veure tots els coneixements assimilats al llarg del curs. 

Dansa Jazz

La tècnica del jazz engloba una àmplia gamma d'estils del món de la dansa. En un principi es buscava l'expressió corporal derivada de les sensacions que provocava la música jazz en l'intèrpret. Actualment el jazz segueix l'estructura del ballet clàssic i de la dansa contemporània utilitzant música comercial, una combinació que crea un estil únic i diferent. El curs pretén entrenar el condicionament físic per assolir les necessitats tècniques de la disciplina, millorar la flexibilitat per poder dibuixar línies i figures més estètiques amb el nostre cos, expressar i ser sensible als diferents estils musicals. Amb aquest curs ballaràs estils variats, des dels orígens blues fins al Broadway actual. 

Més informació i inscripcions

> El cost de la matrícula és de 55€/any

> INSCRIPCIONS

> Veure l’horari d’atenció i contacte de Lazzigags