Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Cursos per a joves de 13 a 17 anys

Cursos per a joves de 13 a 17 anys

Teatre / Teatre en anglès

Pel que fa a l'etapa de secundària i batxillerat la línia metodològica canvia. El centre d'interès és la creació d'un espectacle i es comença a treballar a partir d'exercicis i tècniques teatrals, destinats a la formació d'actors. En aquesta etapa es treballa entorn del text teatral. Al final de curs es fa la representació en un teatre on es pot veure tots els coneixements assimilats al llarg del curs. Preu: 50€/mes.

Teatre musical

Des de principis de curs es treballarà un projecte musical on veurem diverses disciplines de dansa, interpretació i cos. Al final de curs es fa la representació en un teatre on es pot veure tots els coneixements assimilats al llarg del curs. Preu: 50€/mes.

Broadway pre-joves

Curs de 3 hores on es treballa profundament  la interpretació, el cant i la dansa. L’objectiu és aprendre unes tècniques artístiques, una disciplina en el treball i en l’exigència en un mateix i en el grup. El compromís, el coneixement personal , l’autoestima i el respecte a un mateix i als altres es valoren i es potencien. Tot això va encaminat a passar-ho bé i a conèixer unes disciplines artístiques i també, i per aquells que ho vulguin, una preparació per arribar al món professional. El projecte del curs acabarà amb el muntatge d’un espectacle que es representarà en un teatre. Preu: 100€/mes.

Cant coral - grups vocals

Els pilars fonamentals d'aquest curs seran l'afinació, la rítmica i el treball a veus. Farem servir el cos per entendre que cantar és una activitat física i que, per tant, involucra el cos d'una manera activa. Educarem l'oïda per mitjà del treball a veus. Treballarem la memòria aprenent les lletres de les cançons per tal de despendre'ns de les partitures. Cuidarem la posició del cos a l'hora de cantar, sigui asseguts o bé drets, per tal de garantir una salut vocal correcta. El ritme ordenat de l'assaig ens ajudarà a treballar la concentració i respectar les diferents estones d'escalfament, l'aprenentatge del repertori i l'execució d'aquest. Preu: 50€/mes.

Dansa

JAZZ: la tècnica del jazz engloba una àmplia gamma d'estils del món de la dansa. En un principi es buscava l'expressió corporal derivada de les sensacions que provocava la música jazz en l'intèrpret. Actualment el jazz segueix l'estructura del ballet clàssic i de la dansa contemporània utilitzant música comercial, una combinació que crea un estil únic i diferent. El curs pretén entrenar el condicionament físic per assolir les necessitats tècniques de la disciplina, millorar la flexibilitat per poder dibuixar línies i figures més estètiques amb el nostre cos, expressar i ser sensible als diferents estils musicals. Amb aquest curs ballaràs estils variats, des dels orígens blues fins al Broadway actual. Preu: 35€/mes.

HIP HOP: A partir de 16 anys. El moviment del Hip Hop va néixer a la dècada dels 70 a les comunitats afroamericanes i llatinoamericanes dels barris del Bronx, Queens i Broklyn a Nova York. Avui en dia el Hip Hop engloba les danses urbanes i els estils de dansa relacionats amb la música funk i soul. Aquest curs pretén treballar el condicionament físic, l'elasticitat i la coordinació a partir d'exercicis de les danses urbanes; interpretar els diferents estils del món del Hip Hop: Popping, Locking, New Style, House...; i millorar l'expressió i treure el màxim rendiment del nostre cos. Amb aquest taller et mouràs amb molta energia i t'endinsaràs en el món del Hip Hop. Preu: 35€/mes.

CLAQUÉ: El claqué és una dansa precursora basada en expressar rítmica i corporalment una peça de qualsevol estil musical gràcies a unes sabates amb unes plaques de metall. Va néixer als Estats Units a mitjans del segle XIX i actualment és una disciplina artística molt vinculada a l'art escènic del teatre musical i a les sessions de música en directe. El curs pretén millorar el condicionament físic i la coordinació a través de la tècnica del claqué; desenvolupar la musicalitat i els ritmes propis dels diferents estils musicals; i treballar l'expressió, la línia i l'estil per interpretar al màxim a nivell corporal. En aquest curs seràs un membre més d'una banda i ballaràs molt estils de música. Preu: 35€/mes.

L’actor i la càmera

A partir de 16 anys. Aquest curs pretén crear consciència en l'actor del llenguatge de la càmera, treballar l'expressivitat, l'emotivitat i la projecció per ajustar-la al mitjà audiovisual; i dotar a l'actor de les eines necessàries per a l'autopromoció dins del mercat audiovisual. Aquest curs treballarà la consciència, la interpretació davant la càmera, l'emoció i l'escolta, com canalitzar i projectar les emocions i el càsting, on farà l'anàlisi sobre com 'trucar a la porta' en el camp audiovisual (agencies, representants, directors de càsting...). . Horari: els dimarts de 18.30h a 20.30h. Preu: consultar

Imatgeria popular i tradicional

El curs ens enllaça amb la cultura popular catalana i per extensió mediterrània fins a la mitologia d'arreu del món i la creació pròpia. Aplicada al teatre serveix per a la creació d'escenografies, volums, espais i personatges; la construcció de màscares, capgrossos, gegants i animals fantàstics. Es treballarà amb materials com el fang, la fusta, el paper i el cartó, les pintures i vernissos. S'aprendran tècniques de modelatge i disseny i construcció de motllos. Preu: 55€/mes.

Més informació i inscripcions

> El cost de la matrícula és de 55€/any

> Descarregar els horaris provisionals del curs 2018-2019 (pdf)

> Veure l’horari d’atenció i contacte de Lazzigags