Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Cursos per adults

Cursos per adults

TEATRE

A través del teatre desenvolupem l’expressió corporal i el llenguatge oral, aprenem a expressar-nos i a escoltar, a dominar el cos i la veu per a millorar la comunicació, superar les dificultats que representa parlar en públic, adquirim un domini raonable del cos, la veu i el vocabulari bàsic teatral, utilitzem el llenguatge verbal i no verbal per expressar sentiments i emocions i adquirim l’hàbit de treballar en equip. Al final de curs es fa la representació en un teatre per completar l'experiència mostrant-ho al públic.

TEATRE MUSICAL / BROADWAY ADULTS

Curs de 3 hores setmanals on es treballa la interpretació, el cant i la dansa, aplicades a un muntatge musical. Potenciem l’expressió corporal a través de la música i la interpretació, entrenem la memòria corporal aprenent coreografies de diferents estils musicals, millorem la tècnica vocal a través d’exercicis de cant, veu i dicció i potenciem la creativitat i la imaginació a través d’exercicis teatrals (improvisació, treball de textos i escenes i de les emocions) i diferents tècniques. Al final de curs es fa la representació en un teatre per completar l'experiència mostrant-ho al públic. 

CANT 

Els pilars fonamentals d'aquest curs seran l'afinació, la rítmica i el treball a veus. Farem servir el cos per entendre que cantar és una activitat física i que, per tant, involucra el cos d'una manera activa. Educarem l'oïda per mitjà del treball a veus. Treballarem la memòria aprenent les lletres de les cançons per tal de despendre'ns de les partitures. Cuidarem la posició del cos a l'hora de cantar, sigui asseguts o bé drets, per tal de garantir una salut vocal correcta. El ritme ordenat de l'assaig ens ajudarà a treballar la concentració i respectar les diferents estones d'escalfament, l'aprenentatge del repertori i l'execució d'aquest. 

DANSA - JAZZ

Treballarem el condicionament físic per assolir les necessitats tècniques de la disciplina, millorar la flexibilitat per poder dibuixar línies i figures més estètiques amb el nostre cos, expressar i ser sensible als diferents estils musicals. Seguim l'estructura del ballet clàssic i de la dansa contemporània utilitzant música comercial, una combinació que crea un estil únic i diferent.

DICCIÓ

Treballem a través d'exercicis tècnics de respiració, projecció de la veu, vocalització… amb l’objectiu de posar-los a la pràctica alhora de dir el text. Els alumnes treballen a partir del material proposat pel professor y es realitzen individualment, per parelles i en grup. 

Més informació i inscripcions

> El cost de la matrícula és de 55€/any

INSCRIPCIONS

> Veure l’horari d’atenció i contacte de Lazzigags