Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Cursos per adults de +25 anys

Cursos per adults de +25 anys

Teatre

Al curs s'apredran diferents tècniques teatrals a partir de la creació i muntatge d’una obra de text que es treballarà des de l'inici. Es pretén crear una petita companyia presentar l’obra que s’ha treballat. No cal tenir experiència prèvia però si ganes de passar-ho molt bé. Preu: 50€/mes.

Entrenament de l'actor

L’objectiu és millorar la tècnica i conèixer les possibilitats i recursos que cada actor posseeix, com enfrontar-se a un personatge, com estudiar-lo, interioritzar-lo i emocionar al públic. Es treballaran escenes de teatre clàssic, contemporani, comèdia i drama. Trimestralment es mostraran les escenes assajades. Preu: 50€/mes.

L’actor i la càmera

Aquest curs pretén crear la consciencia en l’actor del llenguatge de la càmera, treballar l’expressivitat, l’emotivitat i la projecció per ajustar-la al mitja audiovisual; i dotar a l’actor de les eines necessàries per a l’auto-promoció dins del mercat audiovisual. Aquest curs treballarà la consciencia, l’actor i la càmera; la interpretació davant a càmera; l’emoció i l’escolta, com canalitzar i projectar les emocions; i el càsting, on farà l’anàlisi sobre com ‘trucar a la porta’ en el camp audiovisual (agencies, representants, directors de càsting…). Preu: consultar.

Coaching en oratòria

Amb aquest curs es pretén trobar el propi potencial per expressar-se millor i comunicar-se efectivament. El taller està adreçat a persones que han de comunicar en públic i fer efectiu el seu missatge. Tractarem d’integrar diferents tècniques i recursos per millorar la veu, la respiració, l'entonació, la gesticulació i la presència escènica. També aprendrem a gestionar les inquietuds que sorgeixen en exposar-nos davant l'audiència, per aconseguir un discurs autèntic amb impacte i, en conseqüència, assolir els nostres objectius. Preu: 60€/mes.

Tècniques de cant

Classes de tècnica vocal encaminades a preparar l’alumne per a interpretar temes musicals. Els cursos que presentem són en grup. També oferim la possibilitat de fer classes particulars. En cas d’estar-ne interessats, l’horari i el preu s’acordaran prèviament. Preu: 50€/mes.

 

Més informació i inscripcions

> El cost de la matrícula és de 55€/any

> Descarregar els horaris provisionals del curs 2018-2019 (pdf)

> Veure l’horari d’atenció i contacte de Lazzigags