Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Cursos de teatre musical a Sants, Barcelona

Cursos de teatre musical a Sants, Barcelona

Els cursos de teatre musical a l’escola de teatre Espai Lazzigags inicien a partir dels 4 anys. Aprofundim en el domini dels aspectes del teatre musical i introduïm la tècnica de clown, la Comedia dell’Arte, la màscara, les improvisacions a partir dels mites grecs i prepararem una obra de teatre musical. Treballem diferents tècniques interpretatives, dansa, cant i interpretació, per tal que l’actor/actriu rebi una formació completa. Es treballa la veu, els moviments, el cos, les coreografies i la interpretació.

En tots els grups, aquestes tècniques es treballen a través del muntatge d’un espectacle musical, que es representa a final de curs en un teatre de gran format.

Els objectius principals del curs de teatre musical són :

. Potenciar l’expressió corporal a través de la música i la interpretació
. Entrenar la memòria corporal aprenent coreografies de diferents estils musicals
. Millorar la tècnica vocal, a través d’exercicis de cant, veu i dicció
. Potenciar la creativitat i la imaginació, a través d’exercicis teatrals i diferents tècniques; improvisació, treball de textos i escenes, treballar les emocions.

Aquests objectius s’adaptaran i es modificaran en funció del grup d’edat, ja que cada grup té unes necessitats i evolució diferent.

Horaris de les classes de teatre musical:

. De 4 a 7 anys: dimecres de 17.30h a 18.30h
. De 8 a 12 anys: dilluns de 18h a 19.30h
. De 1r a 3r ESO: dimecres de 16.30h a 18h (consultar)
. De 4t ESO a Batxillerat: divendres de 19.30 a 21h
. De 18 a 25 anys: dimecres de 19.30 a 21h

Més informació i inscripcions

Per a més informació del curs (horaris, classes, preus...) i inscripcions podeu contactar amb nosaltres a través de telèfon 93 296 73 37, 93 422 25 58, escrivint-nos a espai@lazzigags.cat i omplint aquest formulari

ESPAI LAZZIGAGS
C/Vallespir, 32, 08014 Barcelona

Horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 16.30h a 19.30h.