Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Curs online de comunicació no verbal | Estiu 2020

Curs online de comunicació no verbal | Estiu 2020

Curs online de comunicació no verbal per a desenvolupar les habilitats comunicatives i prendre consciència del nostre llenguatge no verbal. Guanyar seguretat, connectar amb el públic i guanyar impacte en les exposicions orals, a la feina i al dia a dia.

A càrrec de Marc Pujol


OBJECTIUS DEL CURS

· Assolir coneixements teòrics i pràctics sobre la Comunicació i els factors que hi intervenen; aprofundint en els elements corporals i no-verbals.
· Experimentar nous recursos expressius, aplicar-los i valorar-ne l’aplicació en el propi camp de treball. Dominar activitats i recursos.
· Desenvolupar les pròpies competències comunicatives i les d’altri a través de situacions de comunicació en públic.
· Augmentar el coneixement psicoemocional propi i aliè.
· Potenciar la creativitat en l'entorn 'on-line', afavorint el treball en grup i l'escolta en la mesura de les possibilitats.
· Millorar la destresa comunicativa per facilitar la incorporació al mercat laboral.

METODOLOGIA

Més enllà de l'exposició teòrica, es potenciaran tots aquells exercicis pràctics i jocs que permetin aprofundir sobre cada aspecte concret del temari, de manera que els alumnes puguin experimentar amb ells mateixos i a partir d'aquesta experiència i l'observació de les activitats dels companys adquireixin els coneixements també de forma vivencial, amb especial atenció a l'aspecte lúdic de l'aprenentatge.

S'acompanyarà la teoria amb material audiovisual exemplificador per aprofitar el canal 'on-line' i reforçar els conceptes.

S'obrirà de forma continuada un espai de debat per fomentar el pensament crític i analític, partint d'interrogants més que de solucions. 

DATES 17 de juny al 10 de juliol

HORARI: Dimecres i divendres de 10h a 11.30h

PREU: 75 € 

INSCRIPCIONS:

. Ompliu el formulari de preinscripció: https://bit.ly/2yl75WP (Cursos d'estiu 2020)
. Per a més informació contacta'ns al 626 46 72 79 (dl-dv de 9.30 a 13.30h) i espai@lazzigags.cat

Es necessiten un mínim de 8 alumnes per grup per iniciar el curs.