Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Curs d'iniciació a l'escriptura teatral

Curs d'iniciació a l'escriptura teatral

CURS ONLINE

La formació d’iniciació a l’escriptura teatral consta de tres cursos on, a grans trets, perdrem la por al full en blanc a través d’exercicis d’escriptura dramàtica, veurem quins son els pilars de la peça teatral i aprendrem a construir-los per poder escriure la nostra primera peça de teatre breu. 

 *Els tres cursos es poden realitzar en conjunt i per separat. En el cas del tercer, (3) UNA PEÇA AL TELER, recomanem haver realitzat prèviament el curs (1) A LA RECERCA DE LA INSPIRACIÓ INSÒLITA i/o (2) NORMES ALLIBERADORES o alguna formació d’escriptura teatral.

 **Places limitades. Atenem per ordre d’inscripció. Es necessita un mínim d’alumnes per iniciar el curs.

***El curs es realitza en format online.

1) A LA RECERCA DE LA INSPIRACIÓ INSÒLITA

Dates

Català: 31 de març al 16 de juny de 2021. Dimecres de 18h a 20h.
Castellà: 12 d’abril al 28 de juny de 2021. Dilluns de 18h a 20h.

Durant aquest viatge iniciàtic en l’escriptura teatral perdrem la por al full en blanc a través d’exercicis d’escriptura dramàtica, que ens serviran per a crear diàlegs, monòlegs i escenes breus. Descobrirem com a vegades les fonts d’inspiració s’amaguen en elements de la nostra vida quotidiana, fins i tot els més insòlits poden acabar esdevenint una escena.

 

2) NORMES ALLIBERADORES

Dates

Català: 29 de setembre al 22 de desembre de 2021. Dimecres de 18h a 20h.
Castellà: 20 de setembre al 20 de desembre de 2021. Dilluns de 18h a 20h.

Veurem com les restriccions formals a l’hora d’escriure un text dramàtic poden esdevenir un element alliberador, ajudant-nos a escriure en comptes d’entorpint-nos. També descobrirem quins son els pilars de la peça teatral i com aprendre a construir-los i endreçar-los.

 

3) UNA PEÇA AL TELER

Dates

Català: 12 de gener al 30 de març de 2022. Dimecres de 18h a 20h.
Castellà: 10 de gener al 28 de març de 2022. Dilluns de 18h a 20h.

Aprendrem a estructurar la nostra obra a través d’exemples de grans autors/es, descobrirem com donar forma i veu als personatges i finalment escriurem (i reescriurem!) la nostra primera peça de teatre breu.


PREU

264,00 €/trimestre (88,00 €/mes)


INSCRIPCIONS

Pots sol·licitar la inscripció online als nostres cursos aquí https://bit.ly/2yl75WP i escrivint-nos a espai@lazzigags.cat.