Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Classes online amb Lazzigags

Classes online amb Lazzigags

TEATRE I DANSA DES DE CASA


AULA VIRTUAL 

Oferim un espai lúdic per a nens i nenes des de P4 a 6è de primària on seguir en contacte amb el teatre i la dansa.

BENEFICIS

Podran compartir la seva vivència i les emocions d'aquests dies de confinament i tindran un espai on canalitzar aquestes sensacions a través de les arts escèniques. Se sentiran acompanyats per altres nens i nenes i per un professor/a que els guiarà durant les sessions. Obtindran setmanalment propostes d'activitats per fer a casa, sols o en família (depenent de l’edat). Faran exercicis que els ajudarà a estar actius mentalment i físicament.


CLASSES ONLINE DE TEATRE 

Treballarem l'expressió, l'escolta, personatges, jugarem amb la imaginació i aprendrem a millorar la comunicació a través del cos i de la veu.

Iniciarem les sessions amb l’escalfament i seguidament farem l’explicació d’un conte o activitat que treballarem durant la classe. Farem jocs teatrals d’improvisació, per a treballar l’escolta, per a interpretar personatges i emocions, per a treballar la veu i el cos... i finalitzarem la sessió amb una proposta d’activitats per fer a casa. Els continguts i propostes d’exercicis s’adequaran al curs i edats dels alumnes. Per fer la classe serà necessari dur roba còmoda.

P4-P5 > Dimarts de 17h a 18h
1r-2n PRIMÀRIA > Dimecres de 17h a 18h
3r-4t PRIMÀRIA > Dijous de 17h a 18h
5è-6è PRIMÀRIA > Divendres de 17 a 18hCLASSES ONLINE DE DANSA 

Iniciarem les sessions amb l’escalfament i proposarem exercicis de posició de cames, braços i tronc, jocs d’atenció i concentració, d’escolta de la música (ritme i creativitat) i treballarem petites coreografies. Finalitzarem la classe amb estiraments i exercicis de relaxació.

Cada grup farà els exercicis adequats a la seva edat. Per fer la classe serà necessari que els alumnes portin malles i samarretes o mallots ajustats per tal de veure el cos i la seva correcta posició. També caldrà que portin calçat adequat (sabatilles de dansa) per evitar relliscades.


P4-P5
> Dimarts de 17h a 18h
1r-2n PRIMÀRIA > Dimecres de 17h a 18h
3r-4t PRIMÀRIA > Divendres de 17h a 18h
5è-6è PRIMÀRIA > Divendres de 17 a 18h
INSCRIPCIONS I PREU

Omplir aquest formulari per a pre-inscriure’s: http://bit.ly/322pbav

Un cop rebem la sol·licitud, contactarem amb vosaltres per a finalitzar la inscripció i informar-vos del grup assignat. Les inscripcions no seran vàlides fins que rebeu la confirmació i tinguem tota la documentació. 

Preu: 22€/mes.


____

* Els horaris dels grups poden variar en funció del volum d'inscrits.

Per a més informació contacteu amb nosaltres a espai@lazzigags.cat i us informarem de l'estat dels grups.