Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral, títol reconegut per la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu aplicar les tècniques d’interpretació, de moviment i de veu per actuar en viu o en mitjans audiovisuals, per realitzar tasques de dinamització basades en l’actuació i per ser capaç de preparar en tècniques d’expressió i comunicació, amb criteris artístics, de qualitat i de seguretat.

2 anys acadèmics > 2.000 hores > 1.854 hores de formació a l'escola > 166 hores de pràctiques en empreses del sector

PLA D'ESTUDIS

El pla d'estudis de Lazzigags permet un aprenentatge i avaluació integral dels continguts, des de totes les perspectives necessàries. L’aprenentatge 360º ens ajuda a sentir que progressem, que mai deixem d’avançar, de conèixer i experimentar. Cada nou aprenentatge retroalimenta els ja adquirits anteriorment.

El nostre pla d’estudis s’organitza en dos anys, per tal de proporcionar a l’alumne/a les eines necessàries per enfrontar-se amb el seu futur professional, sigui quin sigui l’àmbit que esculli. 

Assignatures de 1r: Teoria i història del teatre I, Interpretació I, Màscara/ Comedia dell’Arte, Clown, Ioga, Preparació al càsting, Dansa per a actors I, Lluita escènica, Cant I, Veu/Dicció catalana, Escenes I, Interpretació davant la càmera I, FOL/ Producció

Assignatures de 2n: Teoria i història del teatre II i cinema, Interpretació II/ Taller escènic, Comunicació/dinamització, Pedagogia teatral, Projecte integrat, Dansa per a actors II, Cant II, Dicció castellana, Escenes II, Interpretació davant la càmera II (anglès), Pràctiques en empreses

REQUISITS D'ACCÉS


Per poder cursar el CFGS en Tècniques d’interpretació teatral cal superar la prova d’accés pròpia d’aquest CFGS i acreditar:

1) El títol de batxillerat o un d’equivalent o haver superat la prova d’accés als cicles formatius de grau superior. 
2) En ambdós casos, també cal superar una prova específica d’accés que es realitzarà a l'Espai Lazzigags, on podràs demostrar les aptituds necessàries per cursar aquest ensenyament. 

PROVES D'ACCÉS 

Es treballarà la interpretació, la improvisació, l'expressió corporal i vocal. Els exercicis es faran de forma individual. Aquestes activitats es desenvoluparan mitjançant quatre exercicis. Se'n avaluaran les aptituds físiques, vocals i interpretatives.

· Exercici 1 - Cos i interpretació (exercici dirigit)
· Exercici 2 - Veu i cant (exercici dirigit)
· Exercici 3 - Representació del text escollit el dia de la inscripció (individual)
· Exercici 4 - Entrevista personal (es realitzarà conjuntament amb l’exercici 3)


MÉS INFORMACIÓ DE LES PROVES D'ACCÉS

MATRICULACIÓ

Juny

· Matrícula de 1r CFGS TAT amb proves d'accés realitzades a Lazzigags al junydel 12 al 23 de juliol 
· Matrícula de continuïtat a 2n CFGS TAT amb totes les assignatures aprovades al juny: del 8 al 16 de juliol 
· Matrícula de vacants per a alumnes que no han fet les proves d'accés a Lazzigags: del 23 al 28 de juliol 

Setembre

· Matrícula de 1r CFGS TAT amb proves d'accés realitzades a Lazzigags al setembre: del 15 al 17 de setembre 
· Matrícula de continuïtat a 2n CFGS TAT total, amb totes les assignatures aprovades al setembre, o parcial, d'una part del curs de 1r i/o 2n: el 8, 9 i 10 de setembre (consultar horari per telèfon)
· Matrícula de vacants per a alumnes que no han fet les proves d'accés a Lazzigags: contacteu amb nosaltres a lidia@lazzigags.cat

 


NORMATIVA

RESOLUCIÓ EDU/476/2021, de 22 de febrer, per la qual es convoca la prova específica d'accés al cicle formatiu de grau superior del títol de la Generalitat de tècnic o tècnica superior en tècniques d'actuació teatral, corresponent al curs 2021-2022.

Decret 85/2015, de 2 de juny, pel qual es crea el títol de la Generalitat de tècnic o tècnica superior en tècniques d'actuació teatral, i se n'estableix el currículum. (DOGC núm. 6886, de 5.6.2015)

SESSIONS INFORMATIVES

Degut a la situació actual causada per la COVID-19 les sessions informatives es realitzaran de manera individual per Zoom. Reserva la teva sessió escrivint-nos a lidia@lazzigags.cat i t'assignarem dia i hora. Indican's la teva preferència dins l'horari disponible: dilluns a divendres d'11h a 14h i de 16h a 19h. Si el nostre horari no et va bé, indica'ns la teva disponibilitat i trobarem una hora que s'adapti a tu. 

Aquí pots descarregar:

DOSSIER INFORMATIU CFGS EN TÈCNIQUES D'ACTUACIÓ TEATRAL (2021-22)
FULL D'INSCRIPCIÓ AL CGFS
FULL SOL·LICITUD NECESSITATS ESPECÍFIQUES DE SUPORT
RESOLUCIÓ EDU/476/2021


Centre reconegut: