Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral, títol reconegut per la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu aplicar les tècniques d’interpretació, de moviment i de veu per actuar en viu o en mitjans audiovisuals, per realitzar tasques de dinamització basades en l’actuació i per ser capaç de preparar en tècniques d’expressió i comunicació, amb criteris artístics, de qualitat i de seguretat.

2 anys acadèmics > 2.000 hores > 1.854 hores de formació a l'escola > 166 hores de pràctiques en empreses del sector

PLA D'ESTUDIS

El pla d'estudis de Lazzigags permet un aprenentatge i avaluació integral dels continguts, des de totes les perspectives necessàries. L’aprenentatge 360º ens ajuda a sentir que progressem, que mai deixem d’avançar, de conèixer i experimentar. Cada nou aprenentatge retroalimenta els ja adquirits anteriorment.

El nostre pla d’estudis s’organitza en dos anys, per tal de proporcionar a l’alumne/a les eines necessàries per enfrontar-se amb el seu futur professional, sigui quin sigui l’àmbit que esculli. 

Assignatures de 1r: Teoria i història del teatre I, Interpretació I, Màscara/ Comedia dell’Arte, Clown, Ioga, Preparació al càsting, Dansa per a actors I, Lluita escènica, Cant I, Veu/Dicció catalana, Escenes I, Interpretació davant la càmera I, FOL/ Producció

Assignatures de 2n: Teoria i història del teatre II i cinema, Interpretació II/ Taller escènic, Comunicació/dinamització, Pedagogia teatral, Projecte integrat, Dansa per a actors II, Cant II, Dicció castellana, Escenes II, Interpretació davant la càmera II (anglès), Pràctiques en empreses

REQUISITS D'ACCÉS


Per poder cursar el CFGS en Tècniques d’interpretació teatral cal superar la prova d’accés pròpia d’aquest CFGS i acreditar:

1) El títol de batxillerat o un d’equivalent o haver superat la prova d’accés als cicles formatius de grau superior. 
2) En ambdós casos, també cal superar una prova específica d’accés que es realitzarà a l'Espai Lazzigags, on podràs demostrar les aptituds necessàries per cursar aquest ensenyament. 

PROVES D'ACCÉS 

2a convocatòria 12 de setembre > Més informació

Es treballarà la interpretació, la improvisació, l'expressió corporal i vocal i el treball individual i l'adaptació al grup:

. Exercicis individuals: memoritzar un monòleg (a escollir) que es lliurarà el dia de la inscripció i aprendre’l de memòria pel dia de la prova; i realitzar una entrevista personal amb la comissió avaluadora
. Exercicis de grup: exercicis físics i de moviment, exercicis de veu i improvisacions que proposarà la comissió avaluadora

Aquestes activitats individuals i grupals es desenvoluparan mitjançant quatre exercicis. Se n'avaluaran les aptituds físiques, vocals i interpretatives.

· Exercici 1 - Cos i interpretació (individual i conjunt)
· Exercici 2 - Veu i cant (individual i conjunt)
· Exercici 3 - Representació del text escollit el dia de la inscripció (individual)
· Exercici 4 - Entrevista personal

NORMATIVA


Decret 85/2015, de 2 de juny
,
 pel qual es crea el títol de la Generalitat de tècnic o tècnica superior en tècniques d'actuació teatral, i se n'estableix el currículum. (DOGC núm. 6886, de 5.6.2015).

Resolució corresponent al curs 2019-2020, per la qual es convoca la prova específica d'accés al cicle formatiu de grau superior del títol de la Generalitat de tècnic o tècnica superior en tècniques d'actuació teatral. 

MÉS INFORMACIÓ

Per a saber més ens pots trucar al 93 296 73 37 i escriure a lidia@lazzigags.cat pots omplir el formulari de contacte de la pàgina web i ens posarem en contacte amb tu. 

Aquí pots descarregar:

DOSSIER INFORMATIU CFGS EN TÈCNIQUES D'ACTUACIÓ TEATRAL
FULL D'INSCRIPCIÓ AL CGFS
FULL SOL·LICITUD NECESSITATS ESPECÍFIQUES DE SUPORT