Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Casal virtual | Estiu 2020

Casal virtual | Estiu 2020

Casal d'estiu virtual per a nens i nenes de P4 a 4t de primària. Grups i horaris per edats. Una hora al dia, de dilluns a divendres. Inscripcions i temàtiques per setmanes.

PER QUÈ UN CASAL D’ESTIU VIRTUAL?

Donada la situació actual en la que ens trobem, plantegem un casal virtual alternatiu per a totes aquelles famílies que vulgueu donar als vostres fills i filles un espai on gaudir i alhora aprendre un munt de coses noves, des de les arts escèniques. El Casal d’Estiu Virtual que us plantegem serà d’una hora al dia, de dilluns a divendres. Cada setmana de casal girarà entorn un eix temàtic que guiarà les sessions. 

BENEFICIS

Els infants disposaran d'un espai on canalitzar les sensacions i emocions a través de les arts escèniques. Se sentiran acompanyats per altres nens i nenes i per una professora que els guiarà durant les sessions. Faran activitats que els ajudarà a estar actius mentalment i físicament.

CASAL ONLINE PER SETMANES

SETMANA 1. Del 6 al 10 de juliol > L’aventura de l’illa
SETMANA 2. Del 13 al 17 de juliol > Explorem l’univers
SETMANA 3. Del 20 al 24 de juliol > Viatgem en el temps
SETMANA 4. Del 27 al 31 de juliol > L’escola de màgia

INSCRIPCIÓ ONLINE

Ompliu el formulari de preinscripció: https://bit.ly/2yl75WP

Les sol·licituds s’atendran per ordre d’inscripció. Contactarem amb vosaltres a través de les dades facilitades per validar la recepció de la sol·licitud.

LAURA ROQUÉ

És actriu, creadora i professora de teatre i serà la professora del casal d'estiu online. Treballa a Lazzigags des del 2016 donant classes a nens i nenes d’educació infantil i primària. 

MÉS INFORMACIÓ

Descobreix l'eix creatiu, horaris i preus descarregant el dossier del casal d'estiu online 2020.