Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Casal de Nadal 2018

Casal de Nadal 2018

Aquest Nadal l’omplirem de la màgia amb Sihir i la nit de Reis a través del casal artístic basat en el nou espectacle musical de Lazzigags; i ho farem treballant la imaginació, la creativitat, l’expressió corporal i els valors de l’espectacle mitjançant el cant, la dansa, la interpretació i les arts plàstiques. Treballarem adaptant ‐nos a les necessitats i inquietuds dels nens i nenes, a través de coreografies i cançons i interpretarem petits textos amb l'objectiu de crear una petita obra per mostrar l’últim dia del casal.


Centre d'interès basat en el musical Sihir i la nit de Reis

Les patges reials Sibu Badabura i Sibu Badubí, estan molt preocupades perquè Sihir, el gran mag encarregat de portar “El Gran llibre de les Adreces” als reis mags d’Orient, ha perdut el llibre! Estan ben preocupades, perquè potser aquest any els nens i nenes no tindran regals! El Mag Sihir i les seves ajudants, hauran de trobar aquest llibre abans que acabi la mitjanit, però sols no podran! Necessitem l’ajuda de tots aquells nens i nenes que creguin en la màgia i la il·lusió. Ens ajudes a recuperar la Nit de Reis?

Us convidem al teatre! 

Us regalem dues invitacions per a veure l’espectacle Sihir i la nit de Reis que s’estrenarà el 27 de desembre i estarà en cartell del 27 de desembre al 4 de gener al Sant Andreu Teatre. En el moment de formalitzar la inscripció podreu escollir el dia que voleu venir al teatre. Dies disponibles: 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener. Dues invitacions per a cada inscripció.

Dates i horaris

. 27 i 28 de desembre i del 2 al 4 de gener
. De 9.00h 13.00h i de 14.30h a 16.30h
. Dinar de 13h a 14.30h (servei opcional)

Més informació, preus i inscripcions

Podeu descarregar-vos el dossier del casal de Nadal (fer clic), on hi trobareu la informació del casal, preus, horaris i la fitxa d'inscripció.

Per tramitar les inscripcions: ompliu la fitxa d’inscripció adjunta al dossier i envieu-la amb les dades indicades a espai@lazzigags.cat o entregueu-la presencialment a l’Espai Lazzigags (C/ Vallespir, 32, 08014 Barcelona) els dimarts de 9.30h a 13.30h i de dilluns a divendres de 16h a 20h.