Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Casal artístic | Estiu 2020

Casal artístic | Estiu 2020

LAZZIFESTIVAL

Sent el ritme de la llibertat!

Casal artístic on combinem cant, dansa, interpretació i arts plàstiques. Treballarem inspirant-nos en el centre d’interès LAZZIFEST: l'Espai Lazzigags organitza un festival de 6 setmanes on viure la música, el teatre i la dansa a través de la imaginació, la creativitat i l’art per sentir-nos lliures.

> Del 22 de juny al 31 de juliol
> Per a nens i nenes de 4 a 12 anys
> Inscripcions per setmanes
> Flexibilitat d'horaris i grups per edats
> Serveis d'acollida i menjador
> 10% de descompte del casal per a germans (s'aplica al segon germà)


MODALITATS

Matí: de 9.00h a 13.00h
Matí i tarda: de 9.00h a 13.00h i de 14.30h a 16.30h

SERVEIS

Acollida de 8.00h a 9.00h (mínim de 6 inscrits)
Menjador de 13h a 14.30h

INSCRIPCIONS ONLINE

Ompliu el formulari de preinscripció: https://bit.ly/2yl75WP


Les sol·licituds s’atendran per ordre d’inscripció i s’acumularan en forma de llista d’espera. Un cop el Govern ens indiqui el número màxim de ràtio per escola, validarem les inscripcions definitives, seguint el mateix ordre. Per a conèixer el centre d’interès, modalitats i preus descarregueu-vos el dossier del casal 2020.

DESCARREGARDOSSIER CASAL D'ESTIU 2020

AVÍS COVID-19:
Programació supeditada a les mesures i restriccions del Govern. El funcionament i preus del casal i dels serveis d’acollida i menjador poden variar en funció de les indicacions que s’aprovin durant les fases de desconfinament per a la prevenció del COVID-19. Les inscripcions s'atendran per ordre de sol·licitud.