Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Cant coral amb Joan Rigat

Cant coral amb Joan Rigat

"Qui canta els seus mals espanta" Cantar és una de les activitats més antigues de l’ésser humà, en totes les cultures trobem que es canta com a mitjà de comunicació. El cant coral presenta una sèrie de beneficis com: adquirir millor consciència corporal, del nostre cos i de la nostra veu. Permet obtenir un bon control respiratori i postural i beneficia la salut. Millora la capacitat auditiva i artística. Per últim, cantar en grup facilita la socialització, el treball en equip i la cohesió social, ens ajuda a estar contents, en la concentració en la feina que estem fent, aprenentatge, disciplina... T’animes?

Horari: dimarts de 18:30h a 20:00h

Preu: 54€/mes + matrícula

Professor: Joan Rigat

En Joan Rigat és mestre i logopeda i té el grau superior de violí pel conservatori del Liceu de Barcelona. Actor i cantant ha sigut integrant del cor de música antiga i contemporània La Cantoria. Ha treballat amb directors com John Cartwood, Antoni Ros Marbà i va ser el cofundador del grup vocal Seasons. Membre de la companyia Cor de Teatre ha treballat en diferents espectacles amb temporades al TNC, Teatre Antoine (París) i el Festival d’Avignó. Recentment ha dirigit l’espectacle musical infantil Ningú és un zombi amb tres temporades a Barcelona.