Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
cursos de teatre

Espai Lazzigags

Cursos de teatre i arts escèniques

A l'espai Lazzigags t'oferim un ampli ventall de cursos de teatre i arts escéniques a Barcelona: tècniques d'actuació teatral, cursos de preparació per a les proves d'accés a l'Institut del Teatre, casals d'estiu teatrals, cursos d'interpretació davant la càmera, i cursos de teatre i arts escèniques per a nens, joves i adults de totes les edats al nostre espai de Barcelona

 • Mostra de Nadal

  Mostra de Nadal

  A l'escola de teatre i arts escèniques Espai Lazzigags celebrem activitats obertes al públic on els alumnes de l'escola representen una petita mostra del que han estat treballant durant el primer trimestre.

  Llegir més
 • Casal de Nadal 2017

  Casal de Nadal 2017

  Del 27 al 29 de desembre de 2017 i del 2 al 4 de gener de 2018. Un casal de Nadal on ens divertirem a través del teatre, la dansa, el cant i les arts plàstiques. Convoquem a tots els nens i nenes d'entre 4 i 12 anys a unir-se al casal artístic de Lazzigags!

  Llegir més
 • Cursos per a nens de 8 a 12 anys

  Cursos per a nens de 8 a 12 anys

  A l'Espai Lazzigags comptem amb més de 15 anys d'experiència en la docència d'arts escèniques. Oferim cursos de teatre i arts escèniques a joves de 8 a 12 anys. Comptem amb una oferta formativa adaptada a tots els nivells i cursos

  Llegir més
 • Cursos per a joves de 13 a 17 anys

  Cursos per a joves de 13 a 17 anys

  Espai Lazzigags ofereix als alumnes de 13 a 18 anys una formació enfocada a aprofundir en els coneixements de manera que, progressivament, van adquirint coneixements que els fan créixer i que, si és del seu interès, poden enfocar cap a una sortida professional.

  Llegir més
 • Cursos per a joves de 18 a 25 anys

  Cursos per a joves de 18 a 25 anys

  Espai Lazzigags ofereix cursos per a joves amb una programació enfocada a l'especialització.

  Llegir més
 • Cursos per a nens i nenes de 4 a 7 anys

  Cursos per a nens i nenes de 4 a 7 anys

  A l'Espai Lazzigags oferim formació en arts escèniques a partir dels 4 anys. Per als més petits tenim una oferta formativa adaptada a les seves capacitats on, mica en mica, aprendran a ser i acturar de forma autònoma, a pensa i a comunicar i a descobrir noves situacions i experiències.

  Llegir més
 • Cursos per alumnes de +25 anys

  Cursos per alumnes de +25 anys

  Espai Lazzigags ofereix cursos per adults amb una programació enfocada a l'especialització.

  Llegir més
 • Casal d'estiu de Lazzigags

  Casal d'estiu de Lazzigags

  Del 26 de juny al 28 de juliol de 2017. Un casal d’estiu on ens divertirem a través del teatre, la dansa, el cant i les arts plàstiques. Convoquem a tots els aventurers d’entre 4 i 12 anys a unir-se a l’agència de viatges Lazzi Travels i recórrer el món!

  Llegir més
 • CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

  CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

  Títol reconegut per la Generalitat de Catalunya. El Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral té com a objectiu aplicar les tècniques d’interpretació, de moviment i de veu per actuar en viu o en mitjans audiovisuals, per realitzar tasques de dinamització basades en l’actuació i per ser capaç de preparar en tècniques d’expressió i comunicació, amb criteris artístics, de qualitat i de seguretat.

  Llegir més
 • Curs d'interpretació davant la càmera - Estiu 2017

  Curs d'interpretació davant la càmera - Estiu 2017

  CURS D'ESTIU PER A JOVES DE 12 A 17 ANYS. Vols ser el protagonista d'un rodatge? Vols saber què passa davant i darrere de les càmeres? Vols formar part de l'equip tècnic d'un rodatge? Aquesta és la teva formació! Per cinquè any consecutiu aquest estiu torna el curs d'interpretació davant la càmera amb l'actor VÍCTOR BEA i el realitzador GERMÁN MACHÍ.

  Llegir més
 • Cursos de teatre musical a Sants, Barcelona

  Cursos de teatre musical a Sants, Barcelona

  Amb el teatre musical treballem diferents tècniques interpretatives, dansa, cant i interpretació, per tal que l’actor/actriu rebi una formació completa. Es treballarà la veu, els moviments, el cos, les coreografies i la interpretació.

  Llegir més
 • Cursos de teatre a Sants, Barcelona

  Cursos de teatre a Sants, Barcelona

  El teatre permet una introducció lúdica i desinhibida als aspectes més elementals del teatre: dramatització, moviment escènic, maquillatge, escenografia, vestuari, coreografies, música... Aprenem a expressar-nos, a escoltar i a millorar la comunicació a través del cos i de la veu.

  Llegir més