Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
cursos de teatre

Espai Lazzigags

Cursos de teatre i arts escèniques

A l'espai Lazzigags t'oferim un ampli ventall de cursos de teatre i arts escéniques a Barcelona: tècniques d'actuació teatral, cursos de preparació per a les proves d'accés a l'Institut del Teatre, casals d'estiu teatrals, cursos d'interpretació davant la càmera, i cursos de teatre i arts escèniques per a nens, joves i adults de totes les edats al nostre espai de Barcelona

 • Curs de tècniques actorals i comunicació no verbal | Curs subvencionat

  Curs de tècniques actorals i comunicació no verbal | Curs subvencionat

  Curs eminentment pràctic destinat a que els alumnes participants puguin adquirir els coneixements bàsics de les tècniques teatrals i de la comunicació no verbal. Sense cost. Durada de 215h. Matins d'octubre a desembre 2018.

  Llegir més
 • Inscripcions curs 2018-2019

  Inscripcions curs 2018-2019

  PLACES I GRUPS DISPONIBLES!

  Cursos de teatre i arts escèniques de l'Espai Lazzigags. Consulta la nostra oferta formativa, horaris i com formalitzar la inscripció presencialment a l'Espai Lazzigags (C/Vallespir, 32) i online a espai@lazzigags.cat.

  Llegir més
 • Cursos per a nens de 4 a 7 anys

  Cursos per a nens de 4 a 7 anys

  A l'Espai Lazzigags oferim formació en arts escèniques a partir dels 4 anys. Per als més petits tenim una oferta formativa adaptada a les seves capacitats on, mica en mica, aprendran a ser i actuar de forma autònoma, a pensa i a comunicar i a descobrir noves situacions i experiències.

  Llegir més
 • Cursos per a nens de 8 a 12 anys

  Cursos per a nens de 8 a 12 anys

  A l'Espai Lazzigags comptem amb més de 15 anys d'experiència en la docència d'arts escèniques. Oferim cursos de teatre i arts escèniques a joves de 8 a 12 anys. Comptem amb una oferta formativa adaptada a tots els nivells i cursos.

  Llegir més
 • Cursos per a joves de 18 a 25 anys

  Cursos per a joves de 18 a 25 anys

  Espai Lazzigags ofereix cursos per a joves amb una programació enfocada a l'especialització.

  Llegir més
 • Cursos per a joves de 13 a 17 anys

  Cursos per a joves de 13 a 17 anys

  Espai Lazzigags ofereix als alumnes de 13 a 18 anys una formació enfocada a aprofundir en els coneixements de manera que, progressivament, van adquirint coneixements que els fan créixer i que, si és del seu interès, poden enfocar cap a una sortida professional.

  Llegir més
 • Cursos per adults de +25 anys

  Cursos per adults de +25 anys

  Espai Lazzigags ofereix cursos per adults amb una programació enfocada a l'especialització.

  Llegir més
 • L'actor davant la càmera | Curs estiu

  L'actor davant la càmera | Curs estiu

  Curs d’iniciació al món de la interpretació davant la càmera. Els objectius principals són crear la consciència en l’actor del llenguatge de la càmera; treballar l’expressivitat, l’emotivitat i la projecció per ajustar-la al mitjà audiovisual; i dotar a l’actor de les eines necessàries per a l’auto-promoció dins del mercat audiovisual.

  Llegir més
 • CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

  CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

  Títol reconegut per la Generalitat de Catalunya. El Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral té com a objectiu aplicar les tècniques d’interpretació, de moviment i de veu per actuar en viu o en mitjans audiovisuals, per realitzar tasques de dinamització basades en l’actuació i per ser capaç de preparar en tècniques d’expressió i comunicació, amb criteris artístics, de qualitat i de seguretat.

  Llegir més
 • Proves d'accés al CFGS en Tècniques d'Actuació Teatral

  Proves d'accés al CFGS en Tècniques d'Actuació Teatral

  Per accedir al CFGS en Tècniques d'Actuació Teatral és necessari realitzar una prova d'accés específica on s'avaluen les aptituds, interpretatives, vocals, físiques i d'adaptació al grup. Les inscripcions per a les proves d'accés de la convocatòria de juny s'han de realitzar presencialment a l'Espai Lazzigags entre el 16 d'abril al 5 de juny. Els aspirants realitzaran la prova d'accés el 22 de juny de 2018.

  Llegir més
 • Curs de preparació per a les proves d'accés de l'Institut del Teatre 2018-19

  Curs de preparació per a les proves d'accés de l'Institut del Teatre 2018-19

  Si et vols preparar per a les proves d'accés de l'Institut del Teatre curs acadèmic 2018-19 t'oferim un curs intensiu de preparació. El curs es realitzarà en sis sessions i les classes seran els dissabtes al matí. Dates per determinar (març-abril aprox.).

  Llegir més
 • Cursos de teatre musical a Sants, Barcelona

  Cursos de teatre musical a Sants, Barcelona

  Amb el teatre musical treballem diferents tècniques interpretatives, dansa, cant i interpretació, per tal que l’actor/actriu rebi una formació completa. Es treballarà la veu, els moviments, el cos, les coreografies i la interpretació.

  Llegir més
 • Cursos de teatre a Sants, Barcelona

  Cursos de teatre a Sants, Barcelona

  El teatre permet una introducció lúdica i desinhibida als aspectes més elementals del teatre: dramatització, moviment escènic, maquillatge, escenografia, vestuari, coreografies, música... Aprenem a expressar-nos, a escoltar i a millorar la comunicació a través del cos i de la veu.

  Llegir més