Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral, títol reconegut per la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu aplicar les tècniques d’interpretació, de moviment i de veu per actuar en viu o en mitjans audiovisuals, per realitzar tasques de dinamització basades en l’actuació i per ser capaç de preparar en tècniques d’expressió i comunicació, amb criteris artístics, de qualitat i de seguretat.

. Durada: 2.000 hores que fins ara es realitzaven en dos cursos acadèmics però està en tramitació la possibilitat de realitzar-les en 3 cursos, de les quals 1834 h són presencials al centre de formació i les restants 166 h, corresponen a les pràctiques externes.
. Inici: octubre de 2018
. Sessions informatives: pròximament s’indicaran les dates.

REQUISITS D'ACCÉS

Per poder cursar el CFGS en Tècniques d’interpretació teatral cal superar la prova d’accés pròpia d’aquest CFGS i acreditar:

1) El títol de batxillerat o un títol declarat equivalent i una edat mínima de 18 anys, haver superat el curs d’accés a cicles formatius de grau superior o la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys. L’alumnat estranger ha de tenir el títol de batxillerat homologat.
2) Haver superat la prova específica d’accés del centre, vàlida pel curs acadèmic en què es realitza la prova.

PROVES D'ACCÉS


Es treballarà la interpretació, la improvisació, l'expressió corporal i vocal i el treball individual i l'adaptació al grup:

. Exercici individual: memoritzar un monòleg que se li lliurarà el dia de la inscripció i aprendre'l de memòria pel dia de la prova.
. Exercici de grup: exercicis físics i de moviment, exercicis de veu i improvisacions que proposarà la comissió avaluadora.

DATES I TERMINIS DE LES PROVES D'ACCÉS SETEMBRE 2018

Per determinar.