Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Casal d'estiu de Lazzigags

Casal d'estiu de Lazzigags

Casal artístic

Casal d'estiu per a nens i nenes de 4 a 12 anys on es combinen diverses branques de les arts: cant, dansa, interpretació i arts plàstiques.

L'escola Espai Lazzigags es converteix en una agència de viatges. Amb l'agència Lazzi Travels faran la volta al món a través de la imaginació i les arts escèniques i plàstiques. Els nens i nenes descobriran tot el que necessiten per emprendre un gran viatge, moltíssimes destinacions i cultures i tot tipus d'aventures i adversitats que resoldran amb jocs, balls, cançons i teatre.

Treballarem adaptant-nos a les necessitats i inquietuds dels viatgers i ho farem mitjançant coreografies, cançons conegudes i per descobrir i interpretarem petits textos amb l'objectiu de crear una petita obra per mostrar al final de cada quinzena de casal.

Dates i horaris

. Del 26 de juny al 28 de juliol de 2017 
. De 9.00h 13.30h i de 15.00h a 16.30h

Serveis addicionals

. Acollida de 8.00h a 9.00h
. Menjador de 13.30h a 15.00h

L’Espai

L’Espai Lazzigags és una escola de teatre i arts escèniques de Sants (Barcelona) i és el resultat de 18 anys d’experiència en el teatre i en la docència d'arts escèniques en centres educatius d’infantil, primària, secundària i batxillerat. L’Espai és un centre per a tots aquells que vulguin entrar en contacte amb les arts escèniques i aprofundir els seus coneixements mitjançant una programació de qualitat que atén a tots els públics i nivells de formació.

Més informació, preus i inscripcions

Descarrega't el dossier del casal artístic d'estiu


Pots trucar-nos al 93 296 73 37 i escriure’ns a espai@lazzigags.cat. Les inscripcions es formalitzen a l'Espai Lazzigags (C/Vallespir, 32) de dilluns a divendres de 17.30h a 20.00h. També pots omplir el formulari (clic aquí) de sol·licitud d'informació i inscripcions i ens posarem en contacte amb tu el més ràpid possible.