Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre i arts escèniques

Tornar

Casal de Nadal 2017

Casal de Nadal 2017

El Casal

Casal d'arts escèniques on es combinen diverses branques de les arts: cant, dansa, interpretació i arts plàstiques. Treballarem adaptant-nos a les necessitats i inquietuds dels infants i ho farem mitjançant coreografies, cançons conegudes i per descobrir i interpretarem petits textos amb l'objectiu de crear una petita obra per mostrar al final del casal.

El centre d'interès

La població està preocupada perquè un gran nombre de tions de Nadal han desaparegut i no saben el perquè. Un grup de ciutadans ha creat l’Associació de Buscadors de Tions de Nadal per tal de trobar-los, esbrinar què passa i tornar a la normalitat. Els Buscadors de Tions necessiten reforços i criden a la ciutadania a apuntar-se a l’Associació per tal d’acabar amb aquesta incògnita; en especial, necessiten que els nens i nenes d’entre 4 i 12 anys se sumin a la causa.

Dates i horaris

. Del 27 al 29 de desembre de 2017 i del 2 al 4 de gener de 2018.
. De 9.00h 13.00h i de 14.30h a 16.30h. Dinar de 13h a 14.30h.

L’Espai

L’Espai Lazzigags és una escola d’arts escèniques de Sants (Barcelona) i és el resultat de 18 anys d’experiència en el teatre i en la docència d'arts escèniques en centres educatius d’infantil, primària, secundària i batxillerat. L’Espai és un centre per a tots aquells que vulguin entrar en contacte amb les arts escèniques i aprofundir els seus coneixements mitjançant una programació de qualitat que atén a tots els públics i nivells de formació.

Més informació, preus i inscripcions

Podeu descarregar-vos el dossier del casal de Nadal 2017, on hi trobareu la informació del casal, preus, horaris i la fitxa d'inscripció.

Per tramitar les inscripcions: ompliu la fitxa d’inscripció adjunta al dossier i envieu-la amb les dades indicades a espai@lazzigags.cat o entregueu-la presencialment a l’Espai Lazzigags (C/ Vallespir, 32, 08014 Barcelona) els dimarts i dijous de 9.30h a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30h a 19.30h.